Vedeta care a atras toate privirile la Summer Fashion Gala de ieri. S-a transformat în pandemie

Vedeta care a atras toate privirile la Summer Fashion Gala de ieri. S-a transformat în pandemie
Ce vedetă s-a schimbat total în pandemie. A cucerit pe toată lumea

Surprize imense la Summer Fashion Gala! O vedetă a îmbrăcat o ținută mulată și a atras toate privirile cu silueta ei perfectă. Aceasta s-a transformat total în pandemie și a surprins pe toată lumea cu formele sale armonioase, dar și cu rochia sexy afișată.

Ce vedetă s-a transformat total în pandemie. Cum a apărut la Summer Fashion Gala

Iuliana Luciu a strălucit la Summer Fashion Gala! Superba vedetă a fost contactată pentru a defila la eveniment, așa că toată lumea a fost surprinsă în momentul în care ea a apărut într-o ținută ce a pus-o în evidență. Aceasta s-a transformat total și se bucură de o siluetă perfectă, semn că a decis să se schimbe în pandemie și să ajungă la cea mai bună variantă a sa.

Sora Nicoletei Luciu a apărut în prezentarea Anei Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. Nu doar ținutele au atras atenția persoanelor ce au participat la eveniment, ci și faptul că Iuliana Luciu a prezentat o rochie superbă, mulată și decupată, demonstrând că are un trup perfect tonifiat.

În timp ce foarte multe persoane au uitat de stilul de viață sănătos în pandemie, mai ales pentru că sălile de sport au fost închise, Iuliana Luciu demonstrează că a avut mare grijă la ce mănâncă și a făcut exerciții pentru a se menține în formă și a păstra formele ce au consacrat-o și au făcut-o să fie considerată una dintre cele mai frumoase actrițe din România.

Iuliana Luciu, despre viața amoroasă: ‘Păstrez doar pentru mine’

În trecut, Iuliana Luciu era surprinsă în ipostaze tandre alături de Cristi Mitrea. Multă lume a crezut că vedeta formează un cuplu cu fostul Andreei Mantea, dar, se pare că adevărul este altul. Sora Nicoletei Luciu a decis să dea cărțile pe față și să spună ce se întâmplă în viața ei amoroasă, explicând că nu se iubește cu nimeni.

„Care relație? Nu am nicio relație în momentul de față. Cu oricine ies la o cafea, de sex masculin, în secunda doi zice lumea că am o relație. Eu trec așa de la o relație la alta în funcție de câte cafele beau pe zi. Și de asta prefer să ies mai mult cu fetele să nu le mai dau apă la moară.

„Dacă aș avea o relație nu m-aș afișa cu respectivul în tandrețuri, vai dragoste mare, să ne vadă toată lumea, nu, eu păstrez doar pentru mine.”, a explicat Iuliana Luciu în emisiunea ‘Xtra Night Show’ de la Antena Stars.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI