Delia, mărturisiri neașteptate pe platourile de filmare de la Antena 1: „Pot să devin psiholog, fără probleme!”

Delia, mărturisiri neașteptate pe platourile de filmare de la Antena 1:
Delia, mărturisiri neașteptate pe platourile de filmare de la Antena 1

Întorși pe platourile de filmare pentru un nou sezon iUmor, jurații Delia, Cheloo și Mihai Bendeac au făcut deja cunoștință cu primii concurenți ai show-ului. Primele impresii au apărut deja. „Pot să devin psiholog, fără probleme!”, a spus la un moment dat Delia. Mai multe informații în materialul următor!

Delia a revenit pe platourile de filmare iUmor

Delia a revenit, de curând, pe platourile de filmare ale emisiunii de la Antena 1. Filmãrile pentru cel de-al şaptelea sezon iUmor sunt în plinã desfãşurare în aceste zile, astfel cã cei trei juraţi, Delia, Cheloo şi Mihai Bendeac au apucat sã îşi facã deja o impresie despre ce se va vedea în aceastã toamnã la tv.

Dupã o binemeritatã pauzã, noi, cei trei juraţi, ne-am întors la masa juriului cu forţe proaspete, suntem puşi pe distracţie şi sperãm sã aducem în casele telespectatorilor voie bunã. Suntem extrem de fericiţi cã în ultimele cinci zile am întâlnit concurenţi minunaţi şi lucrul ãsta este „dãtãtor” de speranţã!”, a glumit Mihai Bendeac, în momentul în care reporterul Observator i-a întrebat cum li se pare acest sezon.

Delia a completat şi ea, râzând: „Eu mã îmbogãţesc spitirual şi peste încã douã sezoane pot sã devin psiholog, fãrã probleme!”.

Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, la iUmor. Sezonul 7 al emisiunii va începe în curând la Antena 1
Delia, Mihai Bendeac și Cheloo, la iUmor

Care sunt regulile în sezonul 7 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac continuă în cel de-al șaptelea sezon ”iUmor”, care va fi difuzat în curând, la Antena 1, căutarea celor mai amuzante numere de stand up, magie, mimă sau improvizație.

Concurenții care primesc minimum două ”Thumbs up” vor putea fi apoi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite iUmor, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Astfel, câştigătorul fiecărei ediții se va califica direct în finală!

Cei care consideră că au umor și că pot face o țară întreagă să râdă se pot înscrie în continuare, pe toată perioada audițiilor ”iUmor”, pe http://casting.a1.ro/iumor/.