Vânzătoarea unui second-hand a găsit 7.000 de euro în buzunarul unei haine. Ce a urmat apoi

Vânzătoarea unui second-hand a găsit 7.000 de euro în buzunarul unei haine. Ce a urmat apoi

Situația fabuloasă s-a petrecut de curând, iar tânăra care lucra într-un magazin de tipul second-hand a avut, inițial, un real șoc. Femeia a crezut că nu vede bine, atunci când căuta prin buzunarele respectivului articol vestimentar. Mai mult, suma pe care a găsit-o e una uriașă, pe care nu s-ar fi gândit vreodată că o va găsi atât de întâmplător.

Vânzătoarea unui second-hand a găsit 7.000 de euro într-un buzunar!

Toată lumea visează să se îmbogățească peste noapte, însă o vânzătoare din Statele Unite ale Americii a dat peste lozul cel mare, când se ocupa de câteva dintre hainele donate. Aceasta urma să pregătească următoarele articole vestimentare, ce urmau să fie expuse în respectivul magazin, din orașul Chicago, în care lucra.

Vânzătoarea unui second-hand a găsit 7.000 de euro în buzunarul unei haine. Ce a urmat apoi
Tânăra a decis pe loc ce urmează să facă cu suma uriașă de bani pe care a găsit-o

Jennifer Kimes a descoperit teancul de bancnote și a știut imediat ce are de făcut cu suma uriașă de bani. La început s-a speriat că a găsit atât de mulți bani, dar a ales să facă ceea ce este corect. În loc să îi cheltuie sau să îi ducă la bancă, femeia a decis să îl găsească pe adevăratul proprietar al celor 7.000 de dolari și să-i înapoieze acestuia banii pierduți. S-a gândit că în mod cert acea persoană e disperată pentru că i-a pierdut dintr-o asemenea greșeală, pentru că a vrut să facă o faptă bună și să doneze câteva haine.

Ce a făcut vânzătoarea cu suma colosală?

De aceea, Jennifer Kimes a povestit că nu s-ar fi putut bucura niciodată de suma uriașă găsită. Așadar, a vrut să dea banii înapoi și a început să o facă chiar ea pe detectiva, în speranța găsirii proprietarului banilor pierduți. Suma de 7.000 de euro e echivalentul a peste 33.000 de lei și angajata acelui second-hand mărturisește că nu și-a putut imagina cum este să pierzi atât de mulți bani.

„Am mai găsit 50 de cenți, un dolar, un bilețel, o gumă, dar niciodată o sumă atât de mare de bani”, mărturisea Jennifer Kimes, potrivit The Sun.

Împreună cu proprietarul magazinului de haine, tânăra a reușit, după ample căutări, să-l identifice pe cel care a pierdut suma colosală și să-i dea banii înapoi. A fost vorba despre un om de afaceri din Chicago.