Valentina Pelinel şi-a recăpătat silueta de altă dată. I-a dăruit trei copii lui Cristi Borcea şi acum e tot fotomodel

Valentina Pelinel şi-a recăpătat silueta de altă dată. I-a dăruit trei copii lui Cristi Borcea şi acum e tot fotomodel
Valentina Pelinel şi-a recăpătat silueta de altă dată

Cristi Borcea are nouă copii, dintre care trei cu Valentina Pelinel. Fostul model nu numai că și-a recăpătat silueta de altă dată, ci arată chiar mai bine decât înainte de naștere.

Valentina Pelinel i-a dăruit lui Borcea trei copii, iar acum și-a recăpătat silueta de altă dată

Cristi Borcea, fostul acționat al clubului Dinamo, are 49 de ani și nouă copii. Prima soție, Mihaela, i-a dăruti trei copii: Patrick (21 de ani) și gemenii Angelo și Antonia (15 ani). Alina Vidican, a doua soție, i-a dăruit doi copii, pe Gloria de 5 ani și George Alexandru de 7 ani.

Borcea a avut o relație și cu avocata Simona Voiculescu, care i-a dăruit-o pe Carolyn (12 ani). Afaceristul și Valentina Pelinel s-au căsătorit anul trecut și au împreună trei copii: Milan Cristian, de 3 ani, și gemenele Indira și Rania.

Vedeta, surprinsă de fotoreporteri într-o formă de zile mari

Obișnuită cu un stil de viață sănătos și continuând să facă sport în timpul sarcinii, Valentina a mancat cumpătat, astfel că după ce și-a adus minunile pe lume nu i-a fost dificil să revină la forma de altă dată. Drept dovadă nu stau numai pozele publicate de blondină pe rețelele sociale, ci și fotografiile surprinse de fotoreporterii click.ro. Fostul model ”s-a întâlnit” cu jurnaliștii în zona Floreasca din București, într-una dintre rarele apariții din ultima vreme.

Dat fiind că este ocupată cu cei trei micuți, vedeta iese din casă numai pentru a se duce la sala de sport, iar în drum spre casă mai bea o cafea cu o prietenă. De această dată, Pelinel a făcut același traseu. Îmbrăcată sport, în colanți și bluză de trening, nemachiată, cu un ghiozdan pe umăr, fostul model a surprins cu apariția sa naturală, dar mai ales cu silueta de invidiat.

”Mă axez pe exerciții de tonifiere”

În timpul sarcinii, fostul model a făcut sport sub supravegherea profesoarei ei de fitness Luminița Nicolescu. Execițiile cu ajutorul cărora s-a menținut în formă au fost speciale pentru gravide, iar ele au contribuit la a-i menține tonusul muscular. Într-un interviu pentru bloguldefrumusete.ro, Pelinel ”a dat din casă” și a spus ce antrenament face, dar și ce recomandă pentru tonifiere.

Valentina Pelinel şi-a recăpătat silueta de altă dată. I-a dăruit trei copii lui Cristi Borcea şi acum e tot fotomodel
Foto: click.ro

„Acum, îndeosebi, mă axez pe exerciții de tonifiere; ne folosim de scaune, gantere foarte usoare de 1 kg și elastice speciale pentru lucrarea brațelor, o saltea și o minge medicinală și cam atât pentru moment. Sarcina avansează și noi adaptăm programul de exerciții în coformitate; facem multe exerciții la sol, multă respirație; îmbinăm în cadrul unui antrenament elemente de yoga și pilates. Cel mai important este să faci tipul de mișcare care îți place; fie că înoți, schiezi, faci aerobic sau alergi pe banda la sală, fă ce îți place ca să ai consecvență și astfel să poți să te și bucuri de rezultate”, a explicat soția lui Cristi Borcea.