Valentina Pelinel, mesaj controversat pe Instagram. ”Haideți să fim responsabili cu noi înșine!”

de: Luiza Moldovan
17 03. 2020

Valentina Pelinel nu stă cu mâinile-n sân și așteaptă să treacă epidemia, ci se implică activ! Cum? Postând mesaje de largă respirație pe rețelele de socializare, mizând, probabil, pe influența pe care o are în online.

Sfaturile Valentinei Pelinel, de care trebuie să asculți

În ultimele zile, mai mulți actori și figuri din toate domeniile de activitate au postat mesaje de responsabilizare pe rețelele de socializare. Unii erau mai amuzanți, alții – mai serioși, unii – nici prea-prea, nici foarte-foarte, fiecare după posibilități.

Și, pentru că oamenii au nevoie de o mână forte să-i strunească, a venit și rândul Valentinei Pelinel să-și arate mușchii influenței pe rețelele de socializare. Aceasta a făcut apel la simțul responsabilității din fiecare dintre noi, la simțul solidarității și a și explicat cum să ne folosim acest timp pe care-l avem împreună.

Valentina Pelinel, sfaturi pe Instagram despre cum să depășim această situație dificilă

„Este nevoie de noi toți pentruj ca lumea să se reîntoarcă la normalitate”

Sfaturi foarte utile pentru noi toți, pe care, dacă nu era Pelinel, nici nu le știam. Iată îndemnul modelului, mamei, soției și, nu în ultimul rând, cetățeanului responsabil, Valentina Pelinel:

„Este o perioadă tensionată social și emoțional pentru toată lumea și tot ce putem facce este să fim solidari și să avem grijă de noi și de cei pe care-i iubim, contribuind astfel la binele și sănătatea lumii. Haideți să fim responsabili întâi cu noi înșine și să folosim acest timp pentru a ne bucura de timp de calitate petrecut cu copiii și familia, de activități simple împreună, de conversații și apropiere virtuală cu întreaga lume. Este nevoie de noi toți pentru ca lumea să se reîntoarcă la normalitate. Vă doresc să fiți în siguranță, oriunde sunteți. ?❤” (Valentina Pelinel)

Valentina Pelinel este căsătorită cu Cristi Borcea și au împreună trei copii.