Bucurie uriașă pentru Cristi Borcea de 1 martie. Ce a anunțat Valentina Pelinel, după ce l-a pozat cu fetițele

Bucurie uriașă pentru Cristi Borcea de 1 martie. Ce a anunțat Valentina Pelinel, după ce l-a pozat cu fetițele
Poză emoționantă cu Borcea și gemenele sale. Ce anunț a făcut Pelinel în dreptul pozei?

Bucurie uriașă în familia Borcea! Cunoscutul afacerist s-a lăsat pozat alături de fetițele pe care le are cu Valentina Pelinel. Fotografia extrem de emoționantă a adus un șir  imens de urări din partea fanilor. Ce anunț a postat fostul model în descrierea pozei?

Pelinel, anunț special în descrierea unei fotografii cu Borcea și gemenele

Valentina Pelinel se bucură de cele mai frumoase momente alături de familia sa. Dacă anul trecut pe vremea asta le dădea naștere celor două prințese ale sale și nu-l avea alături de bărbatul pe care-l iubește, anul acesta tabloul e total schimbat. Afaceristul a revenit acasă și se bucură de un mare eveniment – împlinirea a 1 an a celor două gemene. „Martisoarele” noastre implinesc azi 1 anisor ??, a fost mesajul din dreptul fotografiei. După cum se cuvine, cel mai probabil părinții micuțelor sunt pe ultima sută de metri în pregătirile pentru botez.

Majoritatea fanilor blondinei i-au arătat câte de mult se bucură pentru faptul că familia s-a reunit și apele s-au calmat. Internauții le-au urat la mulți ani fetițelor și au continuat să-și arate uimirea, pentru că cele două, deși gemene, sunt extrem de diferite. „La mulți ani frumoși, pentru cele mai frumoase fetițe!”, „Să vă trăiască și să vă aducă numai bucurii”, „O primăvară cu zâmbete și bucurii vă doresc”, „Wow! Sunt foarte frumoase! La mulți ani minunați!”, „Ce frumos! Ai primit 2 mărțișoare de 1 Martie, minunat!”, au fost doar câteva din comentariile internauților la postarea aferentă.

Fotografie emoționantă cu Borcea și fetițele sale gemene.  Cum i-a pozat Valentina Pelinel?
Fotografie emoționantă cu Borcea și fetițele sale gemene. Cum i-a pozat Valentina Pelinel?

„Vor fi amândouă Maria”

„Maria o să fie un nume, evident şi un nume de sfânt. Vor fi amândouă Maria. (…). Aveam două pătuţuri de la sora mea care are tot gemene. A apărut o ocazie, mi-a plăcut un proiect şi o să transform camera într-una de prinţese”
Valentina Pelinel