Valentina Pelinel, atacată după ce s-a pozat cu Cristi Borcea. ”Profită de pe urma lui!” Ce i-au reproșat oamenii

Valentina Pelinel, atacată dur de urmăritorii ei. Ce au scris aceștia la ultima poză cu Cristi Borcea?

Pe cât de adorată era pe vremea când avea o relație cu Boureanu, pe atât de criticată este de când se iubește cu Borcea. Fostul model a primit critici aspre de la cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, după ce a postat o fotografie cu soțul ei. Mesajul unui internaut i-a zdruncinat pe fanii blondinei.

Valentina Pelinel, aspru criticată de oameni

Valentina Pelinel se bucură de cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Borcea era în spatele gratiilor în momentul în care aceasta a devenit mamă pentru a doua oară, așa că familia a rămas să se întregească după ce acesta iese din închisoare. Gemenele lui nu l-au avut prea mult timp departe pe tatăl lor, pentru că afaceristul a ieșit la scurt timp din arest. Afaceristul este acum acasă și se bucură de iubirea celor trei copii, dar și a soției. De bucurie, fostul model nu contenește cu fotografiile. Prima poză a suprins toată familia Borcea: Cristi, Valentina și cei trei copii. Acum, însă, amorezii au ales să se pozeze singuri. Deși li se citea bucuria pe chipuri, un fan a scos în evidență lucruri mai puțin frumoase despre capul familiei.

„Pușcăriașulee! Bă, prostime care dai like. Pușcariașul ăsta a prejudiciat statul român cu 28 mil de euro, băă, proștilor! Și voi munciți la patron, o ardeți pe săracie… naivilor! A furat de la noi toți acest Pușcarias condamnat definiv! ? ? Inclusiv aceasta femeie trage foloase cu bună știință ! Deci 2 jeguri umane”
Un internaut

Valentina Pelinel, criticată dur de cei care o urmăresc
Valentina Pelinel, criticată dur de cei care o urmăresc

„Cristi Borcea este un fericit”

Valentina a fost mereu alături de soțul ei, chiar și în cele mai grele momente. Apropiații afaceristului au fost uimiți de faptul că, deși avea copiii mici acasă, nu a ratat nicio vizită.

„Nu cred că a ratat Valentina vreo vizită. Îi aduce tot felul de delicatese, trabucuri… Cristi Borcea este un fericit, are moralul bun acum, mai ales că știe că nu va mai sta mult acum închis. Iar după câte o partidă de table în care îi pune la colț, când le dă vreo umilință celor care mai joacă cu el, își aprinde câte un trabuc, și ironic, se oferă să le predea jocul…”
O sursă apropiată de cuplu (Sursa: b1.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI