E bucurie mare în familia unui membru 3 Sud Est. Cântărețul va fi tătic pentru a doua oară.
Soția unui membru 3 Sud Est este însărcinată pentru a doua oară, iar vestea a fost dată chiar de ea, care și-a etalat burtica de gravidă pe internet.
Viorel Sipoș este în culmea fericirii, pentru că va devenit tătic pentru a doua oară. Soția lui este însărcinată și urmează să îi aducă pe lume cel de-al doilea copil.
Familia lui Viorel Sipoș se mărește, la 4 ani după ce fiica celor doi, Rebeca, a venit pe lume și le-a făcut viețile mai fericite.
Georgiana și Viorel Sipoș sunt pregătiți pentru un nou copil. Imediat după ce fiica lor a împlinit patru ani, artistul și soția lui au decis că e timpul să împartă cu fanii vestea cea mare.
Cei doi făcut o ședință foto specială prin care să îi anunțe pe toți că așteaptă încă un copil. Prietenii virtuali ai Georgianei au reacționat imediat și au felicitat-o, apreciind fotografia.
Momentan nu se știe ce sex va avea copilașul, pentru că soția lui Viorel nu a vorbit despre asta.
„Bravo vouă”, ”Felicitări”, ”Sarcină ușoară”, sunt doar câteva dintre urările pe care Georgiana Sipoș le-a primit.
Pe lângă burtica de gravidă, Georgiana arată impecabil. Doar din față se vede că este însărcinată, pentru că altfel nu ar bănui nimeni nimic, mai ales că femeia arată senzațional.
Viorel Sipoș are o familie superbă. El s-a căsătorit cu Georgiana în 2017 și au împreună o fiică Rebeca, în vârstă de patru ani.
Viorel Sipoș are o afacere în județul Constanța. El deține restaurantul Casa Rustică, însă pandemia i-a dat peste cap planurile.
Afacerea este una de familie și de ea se ocupă atât Viorel, cât și sora lui și familia lor.
„Lucrăm cu toţii: mama, tata, sora şi eu. Punem murăturile împreună, sădim în grădină, sora mea este bucătarul-şef, dar şi administratorul firmei, eu mă ocup de manageriat, eu sunt idiotul cu idei.
Când este foarte aglomerat, servesc şi eu, mai ajut şi la bucătărie. Încă de când călătoream, ştiam că voi face restaurantul şi am adunat tot ce a fost rustic, din Moldova, din Mureş, Braşov (…)
Le place că la mine la restaurant pentru că totul este tradiţional (n.r. americanii de la baza militară Mihail Kogâlniceanu).
Cel mai des comandă platoul casei, tochitură dobrogeană, pastramă de oaie, pălincă şi vin la carafă“, povestea cântărețul.