Vă amintiți de Marina Dina? Cum arată la doi ani după ce a născut gemeni și a dispărut din spațiul public

Vă amintiți de Marina Dina? Cum arată la doi ani după ce a născut gemeni și a dispărut din spațiul public
Vă amintiți de Marina Dina? (1)

Marina Dina era o apariție foarte frecventă, pe micile ecrane, mai ales pe vremea când avea rolul de asistentă a lui Mihai Morar. Emisiunea lor mondenă a avut priză la public. Însă, n-a durat prea mult până când tânăra a ales să părăsească lumea showbiz-ului autohton.

Vă amintiți de Marina Dina?

Fosta asistentă TV din show-ul „Rai, da’ buni” făcea furori cu câțiva ani în urmă, dar a ales să renunțe complet la o asemenea carieră. Deși totul o recomanda și românii se așteptau să o vadă mai des, prin diverse emisiuni, Marina și-a găsit o nouă pasiune. În urmă cu doi ani și jumătate a devenit mamică și a adus pe lume gemeni, un băiat și o fată.

Vă amintiți de Marina Dina?
Vă amintiți de Marina Dina?

Se poate spune că noul rol i se potrivește mănușă, pentru că se dedică în cea mai mare măsură gemenilor săi. Zian şi Aria au devenit prioritatea cu numărul unu din viața fostei asistente de televiziune și ea se bucură, la fel ca orice mamă, să îi vadă crescând.

Pentru că nu și-ar fi putut permite atât de multe ore în compania bebelușilor ei, dacă rămânea în televiziune, Marina Dina a ales să fie o mămică full-time. De asemenea, și aparițiile sale în cadrul evenimentelor mondene, cândva la ordinea zilei, s-au rărit simțitor.

Ce spunea Mihai Morar de ex-asistenta TV

„Marina a fost personaj în filmul ăsta mai bine de trei ani. Scopul nostru nu a fost să o înlocuim. Am căutat alte caractere. Primul sfat pe care l-am dat fetelor a fost: «Nu încercaţi să o copiaţi pe Marina! Sau orice altă prezenţă feminină de pe sticlă!». Marina a fost un caz unic în istoria aşa-numitelor asistente de televiziune.

Atrăgea foarte multă simpatie fără să facă nimic special pentru asta. A venit pe rol de «fata de nicăieri» şi în trei ani telespectatorii au văzut cum ea s-a transformat în femeie. Şi n-a crescut în popularitate prin scandaluri”, spunea Mihai Morar despre colega sa de platou, cu câțiva ani în urmă.

În ultimii doi ani și jumătate, Marina Dina s-a dedicat complet familiei sale, dar n-a renunțat și la contul oficial de Instagram. Acolo, tânăra postează diverse imagini și filmulețe, din noua viața de mămică. Pare să fie foarte plină, mai ales că gemenii săi au crescut și sunt tot mai energici.

În luna ianuarie din 2017, Marina a avut o naștere cu probleme, deoarece fetița ei nu cântărea nici măcar două kilograme. Băiețelul a fost perfect sănătos, dar fosta asistentă a lui Mihai Morar a trebuit să rămână internată aproape o lună în spital.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI