Ustensile de bucătărie complet inutile. Nu face greșeala de a le cumpăra, arunci banii degeaba pe ele!

Ustensile de bucătărie complet inutile. Nu face greșeala de a le cumpăra, arunci banii degeaba pe ele!
20 de ustensile de bucătărie complet inutile

Supermarket-urile și magazinele de specialitate pun la dispoziție oamenilor ustensile care nu sunt deloc necesare. Cum să nu mai cheltui bani inutili? Iată ce lucruri nu trebuie să cumperi pentru bucătăria ta!

Ustensile inutile din bucătărie

Mulți dintre oamenii care își revonvează bucătăria, se mută sau pur și simplu abia și-au descoperit pasiunea pentru gătit încearcă tot felul de ustensile ieșite pe piață. Din păcate, un număr mare dintre ele nu sunt deloc folositoare, deși par că te scapă de ceva timp în plus.

Specialiștii inventează fel și fel de istrumente care să ne ușureze traiul, dar unele din ele sunt total greșite și îi fac pe oameni să lase sume cuprinzătoare la supermarket-uri pentru ca mai apoi să realizeze că au pierdut banii degeaba.

Cu siguranță fiecare are în dulapuri sau într-o cameră unde depozitezi lucruri cel puțin câteva ustensile pe care nu le-ai folosit nici măcar o dată sau pe care le-ai evitat teribil după ce le-ai utilizat o singură dată. 

Pe ce să nu dai banii?

Tăietorul de banane – inutil, este făcut din plastic și le face să oxideze mai rapid decât ar face-o în mod normal și nu e necesar decât în cazul în care ai o familie foarte mare (10 persoane) sau o mică afacere cu fructe.

Fierbătorul electric de ouă – Acesta are un suport unde să încapă 6 ouă și te anunță la timpul potrivit când sunt gata, dar acest lucru îl poți face cu doar o oală simplă din bucătărie și cu alarma de la telefon.

Aparat pentru poșat ouă – este un aparat care intră la microunde, dar are o mărime incertă și majoritatea care l-au cumpărat au stat cu frică lâncă aparat din cauza timpului lung de preparare. De asemenea, albușul rămâne lipit în cea mai mare parte de aparat.

Tăietor pentru avocado – nu este o folosofie să tai un avocado, iar modul prin care să o faci cel mai simplu este cu mâna, doar că trebuie să ai grijă să fie foarte copt – perfect pentru consum. Inclusiv sâmburele se îndepărtează dacă împingi din partea opusă, unde ai coaja.

Deschizător eletric de conserve – este perfect și un deschizător manual, mai cu seamă că cele electrice au tendința de a se strica rapid și nu te scapă de prea mult timp.

Foarfeca dublă de bucătărie – această ustensilă e dedicată ierburilor în special, dar nu salvează mult timp dacă nu ai de făcut porții pentru cel puțin o familie de mai mult de 5 membri. Același lucru poate fi făcut cu un cuțit sau o foarfecă simplă de bucătărie.