USR se auto sabotează: de ce au fost dați afară din partid mai mulți membri

USR începe, din ce în ce mai mult, să-și piardă aura de partid idealist, anti-sistem, care ar putea aduce România pe drumul cel bun. Eliminarea mai multor membrii de partid care au avut curajul să-l critice pe Barna arată o ierarhie foarte ciudată în interiorul grupării politice.

Până târziu în noapte, a avut loc o ședință la sediul central al USR din Capitală. În acel context, Biroul Național al partidului a decis excluderea din partid a Claudiei Postelnicescu și suspendarea pentru trei a lui Ciprian Lupaș, au declarat pentru Mediafax mai multe surse din USR. Ședința a început la ora 16:30, dar 24:30 era încă în desfășurare. Tot atunci s-au discutat și sesizările făcute de membri ai formațiunii împotriva lui Vișinel Bălan, Daniel Giurcă și Cosmin Stoenoiu.

claudia postelnicescu

A doua excludere din USR vine la aproximativ o săptămână după ce Biroul Național a luat decizia ca Olimpia Ardelean, membră a filialei Ilfov de partid să fie eliminată din gruparea politică. În privința Claudiei Postelnicu, reproșurile au plecat de la criticile de pa pagina sa de Facebook la adresa lui Dan Barna. Cu mai puțin de 24 de ore înainte ședinței de miercuri, când a văzut ordinea de zi a ședinței, Postelnicescu a reacționat pe rețeaua socială prin postarea de mai jos.

„Hai că asta e culmea tupeului! Sunt acuzată că îmi „hărțuiesc” colegii și că vorbesc „urât” despre Barna. Îmi asum tot ce am spus despre Barna: că este mediocru, că distruge partidul, că a avut un eșec major strict bazat pe incompetența proprie, că favorizează o gașcă de sicofanți și profitori care beneficiază în mod exclusiv de resursele partidului”, a postat Claudia Postelnicescu, marți pe Facebook.

Supărarea ei majoră a plecat de la mai multe sesizări pe care le-a primit în ultima perioadă de la tot felul de „agramați” și „bolovani”, care habar nu au să se exprime, din momentul în care a fost numită purtător de cuvânt al USR Ilfov. În ceea ce-l privește pe Barna, Claudia este foarte dezamăgită de faptul că în partidul din care făcea parte nu contează decât opinia liderului care a pierdut alegerile prezidențiale.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI