Unde va juca Ianis Hagi din sezonul următor. „Transferul e pe ultima sută de metri”

de: Marian Cărăvan
26 03. 2020

Într-o perioadă în care sportul este în pauză, apar tot mai multe informații despre mișcările de pe piața transferurilor. Ianis Hagi este un subiect mult discutat în aceste zile, se vorbește despre un transfer aflat pe ultima sută de metri și unde va juca acesta din sezonul următor.

Unde va juca Ianis Hagi din sezonul următor. „Transferul e pe ultima sută de metri”

Venit sub formă de împrumut de la Genk, Ianis Hagi a impresionat în Scoția, unde a bifat 11 meciuri în toate competițiile pentru Glasgow Rangers, formație pentru care a marcat 3 gluri și a dat două pase decisive. Deși se vehicula un transfer definitiv la formația manageriată de Steven Gerrard, oficialii grupării scoțiene par a se fi răzgândit în privința fotbalistului român de 21 de ani. Astfel, Hagi jr. are mari șanse să evolueze din sezonul viitor în Serie A, acolo unde a mai evoluat pentru Fiorentina.

Lazio Roma este interesată de ceva vreme de Ianis Hagi și acum e pregătită să le facă o ofertă celor de la Genk, club de care aparține internaționalul român, informează Euro Calciomercato.

„Transferul lui Ianis Hagi la Lazio, pe ultima sută de metri”, notează sursa citată.

6 milioane de euro pentru Ianis Hagi

Lazio a aflat suma cerută de Genk pentru achiziționarea lui Ianis Hagi și e pregătită. 6 milioane de euro, intre suma fixa si bonusuri, e oferta pe care o va face directorul sportiv al lazialilor, Igli Tare.

Initial, oficialii lui Lazio au crezut că-l pot achiziționa pe internaționalul român cu 5 milioane de euro, însă, conform presei din Belgia, Genk le-a transmis italienilor că dorește între 5 si 6 milioane de euro în schimbul transferului lui Ianis Hagi.

Totodată, italienii dau ca sigura decizia lui Glasgow Rangers de a nu-l cumpara pe Ianis la sfârșitul acestui sezon.

Conform unei clauze din contract, 5 milioane de euro ar trebui să plateasca Rangers pentru a-l achiziționa pe Ianis de la Genk.