Unde va fi înmormântată Rona Hartner. Slujba va avea loc chiar de 1 decembrie

de: Ștefan R. Apostol
24 11. 2023

Ieri, pe 23 noiembrie, după o perioadă extrem de grea, celebra artistă Rona Hartner înceta din viață, la doar 50 de ani, având alături familia. De altfel, sora acesteia era cea care dădea vestea cumplită a morții artistei, și tot Rinda Hartner este cea care a anunțat unde va fi înmormântată Rona Hartner, iar slujba va avea loc chiar de 1 decembrie.

Celebra artistă Rona Hartner a încetat din viață

Moartea prematură a artistei a întristat o țară întreagă, iar cei care au cunoscut-o, au urcat cu ea pe scenă, au reacționat imediat la aflarea veștii triste despre moartea sa.

Citește și: Mesajul superb al lui Dan Negru după moartea Ronei Hartner: ‘Să rămână așa cum am stabilit atunci la filmări’

Printre cei care au transmis un mesaj emoționant despre regretata artistă a fost și Mirela Vaida, care a împărtășit în exclusivitate pentru redacția noastră câteva gânduri despre Rona Hartner:

”Am aflat și eu, este cumplit pentru că toată lumea care a cunoscut-o pe Rona știe că a fost o explozie de energie și de talent.

A fost una dintre cele mai nonconformiste și mai libere, ca spirit și ca pasiune pe scenă, ca efervescență, generozitate artistică.

Am cunoscut-o în foarte multe emisiuni de divertisment pe care le-am făcut, la Revelioane, la Te cunosc de undeva și unde a fost cu adevărat o revelație la fiecare transformare.”, ne-a declarat în exclusivitate, Mirela Vaida.

Vezi aici detaliile: Mirela Vaida spune despre Rona că ”a fost cu adevărat o revelație”

Rinda Hartner a anunțat unde va fi înmormântată Rona Hartner

În cursul acestei dimineți, fanii artistei au aflat de la sora acesteia, Rinda, unde va fi înmormântată Rona Hartner, într-un mesaj publicat pe pagina regretatei artiste:

”Sunt Rinda. Cu lacrimi in ochi va scriu sa va dau detalii pentru inhumarea surorii mele. Rona va pleca luni din Toulon catre țara ei iubita, va fi la capela din cimitirul belu catolic din Bucuresti de miercuri pana vineri la 12, cand o sa o conducem pe ultimul drum sa se odihneasca alaturi de stramosii noștri.”, a scris sora artistei pe Facebook.

Potrivit unor relatări ale regretatei artiste, și ca o premoniție a ceea ce, în cele din urmă, s-a și petrecut, Rona Hartner povestea că și-ar fi cumpărat încă din vara acestui an un loc de veci la Cimitirul Bellu:

”Doctorii mă trimiteau la notar să-mi fac testamentul, am fost cu copilul meu, a fost groaznic pentru noi, mi-am cumpărat loc de veci, dar Biserica e forță.

Acum sunt vie, deși nu era prevăzut, am fost jumătate paralizată din cauza unei metastaze pe creier”, povestea, acum ceva timp, Rona Hartner.

Vezi și: De ce a fost considerată ”amanta” lui Emil Constantinescu. Regretata artistă a negat mereu idila cu fostul președinte

Slujba va avea loc chiar de 1 decembrie

Având în vedere că decesul s-a produs în Franța, va dura ceva până se vor face actele necesare, tocmai de aceea anunțul Rindei Hartner conține aceste detalii. Conform informațiilor, înmormântarea va avea loc, paradoxal sau nu, exact pe 1 Decembrie, când sărbătorim Ziua Națională a României.

Cei care vor dori să-i aducă un ultim omgaiu, o vor putea face în zilele anunțate, de miercuri și până vineri, când de la ora 12:00 va avea loc procesiunea de înhumare a regretatei artiste.

Vezi aici: De ce o numeau francezii ‘Tornada’ pe regretata artistă. Cum i-a cucerit pe oameni

Rona Hartner s-a stins mult prea devreme, la doar 50 de ani, dar lasă în urma sa o carieră importantă, atât în cinematografie, cât și în muzică, nu de puține ori fiind lăudată la scenă deschisă, iar în Franța era extrem de apreciată.