08 mai 2024 | 13:42

Unde va fi înmormântat Ion Iliescu. Fostul președinte și-a pregătit locul de veci, ce nu va avea la căpătâi VIDEO

Politică
Unde va fi înmormântat Ion Iliescu. Fostul președinte și-a pregătit locul de veci, ce nu va avea la căpătâi VIDEO
S-a aflat unde va fi înmormântat Ion Iliescu. Fostul președinte al României și-a pregătit deja locul de veci. Cum arată. Video

Deși vârsta lui înaintată este subiectul multor glume în mediul online, Ion Iliescu preferă să fie precaut. Fostul președinte al României și-a pregătit deja locul de veci. Arată altfel în comparație cu altele. Un simbol important, creștinesc lipsește de la căpătâi. Video

„Speranța moare penultima”, gluma preferată a fostului președinte Ion Iliescu

Internetul e plin de meme-uri cu figura lui Ion Iliescu, majoritatea făcând referire la longevitatea ex-politicianului. Fostul președinte al României timp de un deceniu după Revoluția din 1989 este astăzi în vârstă de 94 de ani și pare că se menține în formă.

„Speranța moare penultima, ultimul moare Ion Iliescu”, este una dintre glumele preferate ale fostului președinte, care a devenit virală în mediul online.

De altfel, fostul șef de stat a mărturisit, în urmă cu mai mulți ani, unui jurnalist că este la curent cu meme-urile care circulă cu el pe internet. Mai mult decât atât, le și apreciază, atât timp cât sunt făcute cu doza de umor necesară și cu inteligență.

Cum se simte Ion Iliescu din punct de vedere medical

Revenind la starea lui Ion Iliescu, fostul președinte al României, în vârstă de 94 de ani, s-a pregătit pentru momentul în care se va stinge din viață. Ce știm în prezent este că starea lui de sănătate ar fi șubredă, fiindcă după reluarea anchetei în dosarul Mineriadei, acesta a fost audiat acasă.

În aprilie 2024, Klaus Iohannis și-a dat avizul pentru punerea sub acuzare a fostului președinte Ion Iliescu. Fiindcă probele strânse de anchetatori inițial au fost anulate în instanță, procurorii trebuie să refacă ancheta, ocupându-se de audieri. Ex-politicianul a fost audiat la domiciliu, din cauza stării sale.

Fostul președinte și-a pregătit deja locul de veci. Ce simbol important nu va avea la căpătâi

În spațiul public nu se cunosc detalii privind starea de sănătate a fostului președinte român. Știm însă, că Ion Iliescu și-a pregătit locul în care va fi înmormântat. Acesta a cumpărat un loc la cimitir unde l-a amenajat așa cum și-a dorit, pentru a nu-i deranja pe alții cu detalii de acest fel.

După ce se va stinge, Ion Iliescu va fi înmormântat la Cimitirul Sfânta Vineri din București, unde au fost depuși și: Maria Lătărețu, Toni și Lucia Sturdza Bulandra, Constantin Nottara și unii lideri comuniști. Tot aici a fost îngropată și cumnata fostului președinte, sora soției lui, Maria Șerbănescu.

Trebuie precizat că locul de veci nu prezintă crucea creștinească, întrucât Ion Iliescu s-a declarat în repetate rânduri ateu.

Parteneri
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Redactia.ro
Ce mesaj îi transmite Mara Bănică lui Culiță Sterp, după ce a amenințat că o dă în judecată?! „Singurul lucru pe care îl pot recomanda...”
Click.ro
Fotografii NEMAIVĂZUTE de la dineul Generației de Aur! Alături de cine a apărut CORINA CARAGEA
Vocea.biz
Cine este principalul suspect în cazul fetiței găsite moartă într-o râpă. A fost ridicat de polițiști
Digi24
Kate Middleton, prima apariție publică după ce a anunțat că are cancer. Prințesa face chimioterapie
Unica.ro
Spitalele morții. A murit după ce a fost ținut 12 ore la urgențe, fără mâncare sau apă
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Florin Prunea, din nou pe terenul de fotbal, după 18 ani. Eveniment istoric pe Arena Națională! / VIDEO
Spynews
Legenda României s-a stins. Marele campion fost condus pe ultimul drum
Capital.ro
Horoscop 30 mai 2024. Gemenii trebuie să profite de oportunități pentru a avansa în carieră, Racii trebuie să-și asculte intuiția
Antena 3
Ce se întâmplă cu emisiunea „Poftiți pe la noi”, după ce a fost scoasă din grila de programe de la Antena 1. Anunțul făcut de Nea Marin
Avantaje
VESTE bună pentru PENSIONARI: CREȘTERI FOARTE MARI!, anunță Șeful Casei de Pensii
Mediaflux
Soția lui Radu Mazăre este însărcinată! Roxana s-a afișat pentru prima dată cu burtica de gravidă în ziua în care fostul primar a fost eliberat / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
De ce a lipsit Ramona Olaru de la Super Neatza. Diana Munteanu a fost cea care a prezentat rubrica meteo
Antena 1
Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro