Unde stă Lionel Messi la Paris. Cât costă apartamentul închiriat pentru starul argentinian FOTO

Unde stă Lionel Messi la Paris. Cât costă apartamentul închiriat pentru starul argentinian FOTO
Unde stă Lionel Messi la Paris. Cât costă apartamentul închiriat pentru starul argentinian FOTO

Unde stă Lionel Messi la Paris. Mutarea starului argentinian la PSG a fost o surpriză inclusiv pentru familia sa. Soția jucătorului, Antonela Rocuzzo și cei trei fiii ai cuplului sunt nevoiți acum să-l urmeze pe Messi în capitala Franței. Fotbalistul nu deține vreo proprietate în „Orașul luminilor”, dar asta nu înseamnă că familia Messi nu va sta în condiții de lux, așa cum este obișnuită.

Unde stă Lionel Messi la Paris

Unde stă Lionel Messi la Paris. Mutarea mileniului a surprins pe toată lumea, inclusiv familia jucătorului argentinian. Aceasta, ca și Messi însuși, a fost convinsă până în ultima clipă că își va continua viața la Barcelona, locul unde Messi a jucat vreme de 21 de ani. Dar destinul și regulile fair-play-ului financiar au vrut altfel. Așa că Lionel Messi a acceptat oferta vicecampioanei Franței. Un contract pe 2 ani, cu 35 de milioane de euro salariu pe sezon. Ba, unele publicații franceze au scris că Messi va câștiga chiar 41 de milioane de euro anual și a încasat alte 40 de milioane la semnarea contractului.

Lionel Messi a recunoscut că nu e ușor pentru familie să o ia de la capăt în altă parte, dar că sunt pregătiți cu toții pentru ceea ce urmează.

E ceva nou pentru noi dar suntem pregătiți. Din punct de vedere sportiv și pentru familia mea, Parisul e un oraș uimitor. E frumos și sunt sigur că ne va plăcea să trăim aici. Suntem liniștiți și fericiți”, a spus Messi pentru site-ul oficial al PSG.

Cât costă apartamentul închiriat pentru starul argentinian

Lionel Messi (34 de ani) este căsătorit din 2017 cu prietena sa din copilărie, Antonela Rocuzzo. Ei au 3 fii: Thiago (8 ani), Mateo (5 ani) și Ciro (3 ani). Familia nu deține vreo proprietate la Paris, dar PSG s-a asigurat că vor locui în condiții de lux. Conform The Sun, fotbalistului i s-a rezervat un apartament uriaș în luxosul hotel Le Royal Monceau, situat în „buricul” Parisului, la doi pași de Arcul de Triumf. Hotelul are propria sală de cinema, piscină și 6 restaurante cu chefi cu stele Michelin „în dotare”.

Prețurile pentru o noapte de cazare încep de la 900 de euro, dar informațiile din capitala Franței spun că pentru cazarea  de 5 stele a familiei lui Messi se plătește incredibila sumă de 20.000 de euro pe noapte. Firește, costurile sunt suportate bogatul club parizian. de clubul Hotelul, plasat pe Bulevardul Hoche, a fost construit în 1928 și a găzduit celebrități ca Winton Churchill, Walt Dinsey și Robert de Niro. Clădirea a fost renovată complet în 2010 de un faimos designer, Philippe Stark.

Sursa foto: Instagram – Le Royal Monceau/Antonela Roccuzzo

 

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI