Unde și-a scos Carmen Brumă copilul la aer în plină carantină. Este foarte periculos

Unde și-a scos Carmen Brumă copilul la aer în plină carantină. Este foarte periculos
Unde și-a scos Carmen Brumă copilul la aer în plină carantină. Este foarte periculos

Împătimită a sportului, Carmen Brumă nu are liniște nici în carantină. Aceasta a găsit o metodă ingenioasă de a face sport în aer liber, și anume, pe terasa blocului în care locuiește. Vedeta și-a scos și fiul la aer, cu trotineta, în timp ce iubita lui Mircea Badea sărea coarda.

Unde și-a scos Carmen Brumă copilul la aer în plină carantină

Carmen Brumă nu renunță la obieciurile sănătoase nici în această perioadă de epidemie. Cum sportul este activitatea ei preferată, aceasta a găsit o nouă metodă de a-l practica, și anume pe o terasă. ”În loc de alergare”, este mesajul transmis de Carmen Brumă pe contul de Instagram, acolo unde a postat un scurt video. Postarea se bucură de mii de like-uri în doar o jumătate de oră de la postare, dar și de zeci de comentarii.

 

 

View this post on Instagram

 

In loc de alergare #jumpingrope #homeworkout #terrace #stayinshape #homesweethome

A post shared by Carmen Bruma (@carmenbrumaofficial) on

Care este sportul preferat al lui Carmen Brumă

Sportul preferat al lui Carmen Brumă este atletismul, iar activitatea fizică o face să se simtă mai puternică.

Am aflat despre mine că atunci când corpul meu urlă că nu mai poate de fapt mai poate puţin iar mintea mea e capabilă să anihileze durerea fizică. Sportul mă face să mă simt puternică şi în control.Uneori, mi se întâmplă să mă simt obosită iar o oră de alergare să mă „odihnească” mai mult decât una de somn. Dacă ar fi să recomand ceva din experienţa mea, aş spune că alergarea/sportul reprezintă pentru mine o terapie, un refugiu care mă ajută să fac faţă problemelor zilnice şi o metodă foarte bună de autocunoaştere şi dezvoltare personală.

Dacă reuşeşti să treci de percepţia şi prejudecata că sportul „te chinuieşte” sau „te oboseşte”, vei descoperi adevărată frumuseţe a alergării. Succes!”, a declarat Carmen Brumă în urmă cu ceva timp.