Unde se pot viziona online gratis toate sezoanele din Game of Thrones. Anunțul HBO

Unde se pot viziona online gratis toate sezoanele din Game of Thrones. Anunțul HBO
Unde pot fi vizionate gratis toate sezoanele din Game of Thrones?

Urzeala tronurilor a pus stăpânire peste majoritatea românilor. Acesta se află în serialele de top din preferințele multora. Cei care nu l-au vizionat de la început sau vor să reia povestea încă de la primul episod o pot face gratis. Unde poți vedea cele șase sezoane?

Unde poți vedea gratis toate sezoanele din Game of Thrones?

Sezonul cu numărul 6, extrem de așteptat de oameni din întreaga lume, și-a făcut apariția în luna aprilie 2019. Episoadele s-au putut vedea în reluare pe HBO, dar pot fi vizionate acum, fără abonament, pe HBO GO. Cel mai simplu mod de a-ți căuta filmele sau serialele dorite este la o simplă căutare pe Google. Mulți s-au întrebat dacă este legal să fie gratis pe internet. Pentru mulți utilizatori, orice lucru care este disponibil pe internet este sau ar trebui să fie gratis, fără niciun fel de alt cost.

Ei bine, cei care au încercat să vadă toată seria, au întâmpinat probleme în a găsi episoadele, dat fiind faptul că unele sunt lipsă sau apar ca a fi în regulă, dar nu funcționează. „Activitatea de a distribui filme pe internet – indiferent că vorbim despre filme online sau filme oferite spre descărcare pe propriul PC – este legală numai dacă distribuitorul a obţinut acest drept din partea producătorului prin semnarea unui acord în acest sens”, arată giz.ro.

Unde pot fi vizionate gratis sezoanele din Game of Thrones?
Unde pot fi vizionate gratis sezoanele din Game of Thrones?

Legislația în domeniu, în continuă schimbare în România

Schimbările în privința internetului au fost multe, așa că și legislația în domeniu este în continuare schimbare, mai ales în România. Legea nu te incriminează în mod direct dacă vizionezi un film ilegal ca simplu spectator, pentru că ar fi foarte dificil pentru autorități să țină o evidență a acestor lucruri, mai ales pentru că există numeroase posibilități de a-ți ascunde adevărata identitate.

„Legea este interpretabilă, în sensul că ai putea fi condamnat la închisoare chiar dacă tot ce faci este să urmăreşti un film online, sub pretextul că ai obţinut foloase materiale prin simplul fapt că nu ai mai cumpărat filmul în mod legal sau nu ai mai plătit biletul la cinematograf”, mai arată sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI