Inspirată din Game of Thrones, o băncuță a făcut valuri online: nu ai crede cum a fost realizată

Game of Thrones a făcut o treabă foarte bună în a spori fascinația oamenilor pentru dragoni. Nu te-ai aștepta însă niciodată să vezi o astfel de bancă.

Nu ai crede niciodată că o creație atât de precisă poate fi realizată cu ajutorul unei drujbe. Cu toate acestea, lucrarea din imaginile alăturate a fost realizată de către artistul Igor Luskutow din Estonia. Câștigătorul a multiple premii pentru abilitățile sale, el călătorește în întreaga lume pentru a promova drujbele create de Husqvarna.

igor-loskutow-chainsaw-art-dragon-bench-5

Din câte se pare, băncuța de curte care pare să fie un dragon a fost creată integral din lemn folosind druje de diferite dimensiuni. O operă de artă care necesită un grad de precizie incredibil, lucrarea te lasă cu gura căscată, mai ales după ce afli că nu a implicat dălți și alte instrumente tradiționale de sculptură.

Dacă vrei să vezi mai multe dintre creațiile lui Igor Loskutow, aruncă o privire pe pagina sa de Facebook. Este fascinant modul în care își realizează lucrările și, în cazul clipurilor video, cât de repede se poate mișca. Revenind însă la bancă, modul în care coada dragonului îmbrățișează banca, plutind parcă în aer, pare aproape imposibil. Aripile încărcate de detalii sunt de asemenea remarcabile, mai ales că una formează spătarul băncii. Această bancă este doar încă o dovadă fa ptului că nu a fost o greșeală când Luskutow a câștigat un titlu mondial în 2015 pentru lucrările sale, în cadrul campionatului Huskycup. igor-loskutow-chainsaw-art-dragon-bench2-4

Fascinația lui pentru dragoni a început în 2015, dar au existat mai multe iterații ale acestei bănci, tocmai pentru că autorul a simțit întotdeauna că este loc de mai bine. În 2017, a început să lucreze la o bancuță similară, dar cu un lemn a cărui textură are o nuanță roșie. La aceasta din urmă, impactul vizual a fost și mai spectaculos. Nu este foarte clar dacă lucrările sunt de vânzare.

igor-loskutow-chainsaw-art-dragon-bench-2

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI