Simona Halep l-a pus pe liber. De ce a renunțat jucătoarea la antrenorul care a însoțit-o la turnee în 2021

Simona Halep l-a pus pe liber. De ce a renunțat jucătoarea la antrenorul care a însoțit-o la turnee în 2021
Simona Halep l-a pus pe liber. De ce a renunțat jucătoarea la antrenorul care a însoțit-o la turnee în 2021

Simona Halep a renunțat la antrenorul său român. Jucătoarea de tenis își schimbă periodic echipa, iar acum aceasta a luat o decizie ce a surprins pe toată lumea și l-a pus pe liber pe omul ce a stat lângă ea încă din decembrie 2019.

Simona Halep a renunțat la antrenorul care a însoțit-o la turnee în 2021

Simona Halep a decis să renunțe la antrenorul român ce a contribuit la câștigarea a trei trofee. După ce sportiva a mărturisit că Darren Cahill va rămâne lângă ea în permanență în viitorul apropiat pentru că nu se poate întoarce în Australia, țara sa, din cauza restricțiilor aduse de pandemia de coronavirus, s-a aflat că aceasta a făcut anumite schimbări în echipa sa.

Continuând, Simona Halep a renunțat la Artemon Apostu-Efremov, potrivit Antena Sport. Aceasta era însoțită de antrenorul român cât timp Darren Cahill era în Australia. Încă de când sportiva și antrenorul și-au început colaborarea în decembrie 2019, jucătoarea de tenis a obținut trei trofee, la Dubai, Praga și Roma.

Într-o discuție cu Antena Sport, Artemon Apostu-Efremov a anunțat că nu va mai face parte din echipa Simonei Halep. Acesta a avut doar cuvinte de laudă de spus la adresa lui Darren Cahill, ce va rămâne alături de sportivă, dar și la adresa jucătoarei de tenis. Cât despre motivul din spatele deciziei, antrenorul a dezvăluit că nu există un motiv evident, căci frumoasa colaborare a ajuns la final după multe probleme întâmpinate din cauza programului competițional și restricțiilor impuse de pandemia de coronavirus.

Motivul pentru care Simona Halep a renunțat la antrenor. De ce a luat sportiva această decizie

„Nu pot găsi un motiv evident, ci mai degrabă este o colaborare care a ajuns la sfârşit, după multe provocări legate atât de programul competiţional, cât şi de restricţii legate de pandemie. O colaborare cu un jucător de un asemenea calibru este o experienţă fenomenală şi sper să fi reuşit să o învăţ atât de multe pe cât am învăţat eu fiind în această echipă. Darren (Cahill) este un mare antrenor şi să îl am alături a fost o inspiraţie majoră.”, a spus Artemon Apostu-Efremov.

De asemenea, antrenorul ce a stat alături de Simona Halep încă din decembrie 2019 a povestit care au fost cele mai frumoase momente ce le-a adus această colaborare cu sportiva. Artemon Apostu-Efremov a menționat turneul din Australia, dar și clipele în care sportiva a dus acasă trofee de la Dubai, Praga și Roma.

*Este greu de evidenţiat un singur moment. Cu siguranţă, turneul din Australia (când Simona a avansat până în semifinale, în 2020) sau cele câştigate la Dubai, Praga şi Roma au fost printre cele mai frumoase.”, a adăugat acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI