Unde se află telefonul Alexandrei Măceșanu. Ce s-a întâmplat cu aparatul și care sunt ipotezele anchetatorilor

Unde se află telefonul Alexandrei Măceșanu. Ce s-a întâmplat cu aparatul și care sunt ipotezele anchetatorilor

A trecut mai bine de o săptămână de la dispariția Alexandrei Măceșanu, iar ancheta deschisă în acest caz este în plină desfășurare și continuă să scoată la iveală noi detalii. Ce s-a întâmplat cu tânăra, unde se află trupul ei dacă a fost ucisă, așa cum declară Gheorghe Dincă, ce s-a întâmplat cu telefonul fetei, acestea sunt doar câteva dintre întrebările de mare interes din acest dosar.

Ce s-a întâmplat cu telefonul Alexandrei Măceșanu

Miercuri – 24 iulie este ziua în care apropiații au văzut-o ultima dată pe Alexandra Măceșanu. Este ziua în care tânăra a fost luată, la ocazie, cu mașina de Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul dispariției ei, care ar fi mărturisit în fata procurorilor că a omorât-o pe fata în vârstă de 15 ani.

În urma declarațiilor bărbatului, anchetatorii încearcă să afle unde se află trupul tinerei, dacă a fost ucisă, sau ce se întâmplă cu ea, în caz contrar. Potrivit digi24.ro, oamenii legii au încercat să localizeze telefonul fetei, însă fără nici un rezultat concret. Se pare că, în cazul în care un telefon a fost distrus sau nu are bateria în el, nu poate fi localizat. Acesta ar fi motivul care explică de ce nu s-a găsit încă telefonul fetei. De altfel, în momentul în care a sunat la numărul de urgență 112, Alexandra a folosit telefonul bărbatului care a răpit-o, ci nu telefonul ei.

Cercetări, vineri, la casa din Caracal

Oamenii legii continuă cercetările, vineri – 2 august, la casa din Caracal, iar alături de ei se află și suspectul Gheorghe Dincă. Aceștia vor încerca să efectueze reconstituirea faptelor petrecute, în locuința bărbatului, pentru a descoperi cum au evoluat lucrurile după ce Dincă a dus-o pe fată la el acasă și ce s-a întâmplat, de fapt, cu tânăra de 15 ani. Deși, Dincă a declarat în fața procurorilor că a omorât-o pe Alexandra, el nu a spus însă unde se află trupul fetei și nu a oferit alte detalii care să-i ajute pe anchetatori în acest sens.

Declarațiile bărbatului sunt confuze. De exemplu, potrivit digi24.ro, el le-a spus inițial anchetatorilor că a aruncat trupul Luizei Melencu, tânăra dispărută în aprilie, în Olt, apoi că a aruncat-o lângă lac, apoi că în Dunăre. Le-a spus că nu își aminteșete exact locul, pentru că era noapte și nu a mers pe drumul principal.