Unde se afla Irina Tănase în momentul în care Liviu Dragnea a primit sentința. Avocatul a confirmat

Avocata lui Dragnea a declarat unde se afla iubita fostului șef PSD când acesta s-a predat

Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, nu era cu el în momentul în care fostul șef PSD s-a predat și a plecat însoțit de poliție. Informația a fost confirmată de avocata fostului președinte al Camerei Deputaților.

Se pare că avocata lui Liviu Dragnea a mers la acesta acasă la scurt timp după ce Înalta Curte de Casație și Justiție a decis menținerea pedepsei din prima instanță, de trei ani și jumătate de închisoare cu executare.

Nu doar Dragnea a fost în centrul atenției, ci și apropiații lui, iar cea mai apropiată a fost Irina Tănase, iubita lui cu care, probabil, ar fi urmat să se căsătorească anul acesta. Jurnaliștii au fost curioși și încercat să afle unde se afla Irina în momentul în care fostul șef PSD s-a predat.

Unde se afla Irina Tănase în momentul în care Liviu Dragnea a primit sentința

Unde se afla Irina Tănase în momentul în care Liviu Dragnea a primit sentința
„Irina nu e cu Dragnea. E departe”

Avocata a declarat scurt, conform realitatea.net, că „Irina nu e cu Dragnea, e departe”.

Asta ar însemna că fostul președinte al Camerei Deputaților a știut din timp că zilele sale în libertate sunt numărate, chiar dacă în fața publicului a mimat siguranța de sine că va scăpa basma curată. Între timp, dacă ar fi să ne luăm după declarația avocatei, Dragnea și-o fi sfătuit iubita să plece în secret într-un loc sigur și ferit de jurnaliști și alți curioși.

Totodată, probabil că nici aceasta nu a vrut să-și vadă viitorul soț sau pe cel care i-a fost ca un tată, luat cu cătușe de poliție. Din fericire pentru el, acest aspect n-a mai fost inclus, mai ales că nu e un om periculos și a acceptat să se predea singur, în mai puțin de două ore de la aflarea sentinței.

Nici măcar nu s-a prezentat personal, a primit înștiințarea acasă, timp în care și-a făcut „bagajele”.

Liviu Dragnea și Irina Tănase și-au oficializat relația de prin 2013 sau 2014. În orice caz, la scurt timp după ce șeful PSD de atunci a „remarcat-o” în timpul unui congres al partidului. Irina avea puțin peste 20 de ani atunci și era studentă la Relații Internaționale la ASE.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI