Unde să nu te duci în vacanță, anul acesta. Lista neagră întocmită de UE

Unde să NU te duci în vacanță în anul acesta?

Iată câteva ponturi pentru cei care au stat numai cu mintea la vacanțe în starea de urgență! Unde să te duci ca să te simți în siguranță? Lista neagră întocmită de UE.

Unde să NU te duci în vacanță. Lista făcută de UE

Uniunea Europeană a întocmit o listă care să-i ajute pe cei care se gândesc la vacanță după starea de urgență tocmai pentru a nu le risipi din timp și pentru a face alegerea corectă. Agenția Europeană pentru Siguranța Aviației a scos în prim-plan pentru aceia care vor să călătorească în scurt timp o listă care cuprinde toate țările periculoase din punct de vedere al răspândirii coronavirusului. Mai mult decât atât, lista urmează să fie actualizată în timp, constant, constituind astfel un ghid de nădejde pentru zboruri și turism.

Un organism oficial al Uniunii Europene a publicat „lista neagră” a aeroporturilor din 34 de țări cu transmitere ridicată a virusului care a făcut deja milioane de victime la nivel mondial. Datele care vin în ajutorul oamenilor sunt ale Organizației Mondiale a Sănătății, Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor și alte instituții din domeniu sănătății. EASA a inclus pe lista sa, în privința țărilor europene: Begia, Franţa, Germania, Italia, Olanda, Polonia, Portugalia, Spania, Suedia, Marea Britanie.

Unde să NU te duci în vacanță anul acesta?
Unde să NU te duci în vacanță anul acesta?

Cele mai periculoase și cele mai sigure locații

Cele mai periculoase din afara Uniunii Europene sunt: Brazilia, Republica Dominicană, Statele Unite ale Americii, Emiratele Arabe Unite, Japonia, India, Indonezia, Iran, Ecuador, Canada, Qatar, Columbia, Kuweit, Belarus, Mexic, Bangladesh, Ucraina, Pakistan, Peru, Rusia, Arabia Saudită, Singapore, Turcia, Chile

La polul opus se află țările care au primit undă verde și care pot primi cu brațele deschide turiști sunt: Cipru, Israel, China, Japonia, Australia, Norvegia, Danemarca, Austria, Bulgaria, Serbia, România, Albania, Macedonia de Nord, Bosnia, Croaţia, Polonia, Ungaria, Slovacia şi Cehia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI