Unde s-ar fi căsătorit Meghan Markle și prințul Harry. Totul s-a întâmplat în mare secret, de fapt

Unde s-ar fi căsătorit Meghan Markle și prințul Harry. Totul s-a întâmplat în mare secret, de fapt
Unde s-ar fi căsătorit Meghan Markle și prințul Harry

Arhiepiscopul de Canterbury distruge povestea nunții lui Harry și Meghan. Capul bisericesc susține că nunta oficială a fost sâmbătă și că ar fi reprezentat „o infracțiune gravă” dacă ar fi semnat un certificat știind că este fals.

Povestea nunții lui Meghan Markle cu prințul Harry spusă de arhiepiscopul de Canterbury

Arhiepiscopul de Canterbury a respins afirmația Ducelui și Ducesei de Sussex că i-ar fi căsătorit la o ceremonie secretă înainte de marea nuntă din Castelul Windsor. Afirmațiile sale vin în contextul în care cuplul regal a dat mai multe detalii realizatoarei TV Oprah Winfrey într-un interviu, în urmă cu trei săptămâni. Justin Welby a spus că a semnat certificatul de nuntă al ducilor de Sussex în ziua în care milioane de oameni i-au privit căsătoriți.

„Nunta legală a avut loc sâmbătă, 19 mai 2018, la Capela Sf. Gheorghe”, a clarificat acesta. În controversata discuție cu Oprah, Meghan a povestit că ea și Harry au fost „doar noi doi în curtea noastră, cu arhiepiscopul de Canterbury”. Bărbatul de 65 de ani a declarat ieri unui ziar italian: „Nunta legală a fost sâmbătă”:

Întrebat dacă i-a căsătorit cu trei zile înainte de nunta oficială, arhiepiscopul a afirmat: „Am avut o serie de întâlniri private și pastorale cu ducele și ducesa înainte de nuntă. Nunta legală a fost sâmbătă. Am semnat certificatul de nuntă, care este un document legal, și aș fi comis o infracțiune gravă dacă l-aș fi semnat știind că este fals. Nunta legală a fost sâmbătă. Nu voi spune ce s-a întâmplat la alte întâlniri”.

„Justin nu face nunți private” 

Comentariile arhiepiscopului de ieri, deși nu neagă categoric o ceremonie privată, anulează orice îndoieli cu privire la momentul și locul în care cuplul și-a jurat iubire. Anterior, el a refuzat să vorbească, deoarece presiunea asupra sa a crescut. Un purtător de cuvânt al biroului arhiepiscopului a declarat săptămâna trecută că nu comentează problemele persoanele sau pastorale. Pe de altă parte, în problemă s-au implicat și alți clerici. Pr. MarkEdwards a spus că a contactat biroul arhiepiscopului pentru a „obține o anume claritate” în urma celor vehiculate.

Edwards, vicar la Biserica Sf. Matei din Dinnington și Biserica Sf. Cuthbert din Brunswick, din Tyne and Wear, a declarat că un membru al personalului Palatului Lambeth i-a spus: „Justin nu face nunți private. Meghan este americană, nu înțelege. Justin a purtat o conversație privată cu ducii, în grădină, despre nuntă, dat vă pot asigura că nu a avut loc nicio nuntă până la evenimentul național televizat”, potrivit Dailymail.co.uk. 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI