Unde s-a mutat, de fapt, Simona Halep. Sportiva a lăsat baltă Capitala

Unde s-a mutat, de fapt, Simona Halep. Sportiva a lăsat baltă Capitala
Simona Halep se recuperează după accidentarea de la Roma

După accidentarea de la Roma și retragerea de la Roland Garros, Simona Halep a intrat în recuperare. Vestea neparticipării la turneul de la Paris i-a întristat pe fani, dar a fost o decizie înțeleaptă. Acum, relaxată și fără presiunea competițională, Simona a decis să se retragă departe de aglomerație.

Simona Halep se recuperează după accidentarea de la Roma

Ocupanta locului 3 WTA, Simona Halep a suferit o accidentare la picior în timpului jocului cu Angelique Kerber în runda a doua, la turneul de la Roma. Halep s-a accidentat, după o mișcare aparent inofensivă, pentru a returna un serviciu la 6-3, 3-3, cu Kerber servind la 15-0. Din păcate Simona nu a mai putut continua retrăgându-se din turneu.

Medicii dădeau imediat și verdictul, verdict ce avea să o scoată din competiții pentru o perioadă de timp. Revenită în țară intră în recuperări, în ideea de a-și reveni în timp util pentru startul de la Roland Garros. Din păcate medicii nu i-au dat voie să participe, Simona Halep anunțându-și retragerea de pe tabloul principal francez.

„Cu o inimă grea îmi anunț retragerea din Roland-Garros anul acesta. Din păcate, accidentarea mea are nevoie de mai mult timp pentru a-și reveni, iar timpul este prea scurt. Retragerea dintr-un Grand Slam este împotriva tuturor instinctelor și aspirațiilor mele de atlet.

Este decizia corectă și singura de luat. Gândul de a nu fi la Paris mă umple de tristețe. Dar îmi voi concentra energia asupra recuperării. Rămân pozitivă și voi revenind pe teren de îndată ce este sigur să o fac.”, scria Simona pe Twitter.

Românca „departe de lumea dezlănțuită”

Fără a mai avea presiunea competițională pe umerii ei, Simona Halep a decis să se retragă departe de aglomerația capitalei și departe de lumea dezlănțuită. Așa se face că sportiva a decis să se retragă în comuna Ciolpani, la 30 de kilometri de București.

Cu ceva vreme în urmă sportiva și-a cumpărat o vilă în comuna Ciolpani. De altfel mai toate afacerile sale se învârt în jurul imobiliarelor. Fie că vorbim de case, vile cumpărate, sau de afacereile de familie, Simona și-a investit banii în imobiliare.

Simona a decis să se mute în vila sa de la Ciolpani pe perioada recuperării după accidentarea survenită la Roma. Vila, spun apropiații, i-ar fi aparținut celebrului internațional român Ionuț Lupescu, și are o vedere superbă spre lacul din comună. Fiind pasionată și de pescuit, are ocazia acum să se realxeze făcând ceea ce-i place, și anume să pescuiască.

În același timp am aflat că vila cumpărată în București, în cartierul Primăverii, este gata renovată și o așteaptă pe Simona să se mute aici, alături de iubitul ei. Afaceristul este cel care s-a ocupat înde-aproape de renovarea somptuoasei locații din Primăverii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI