Unde s-a izolat Monica Anghel și care este starea ei de sănătate. ”M-am trezit din somn cu o amețeală teribilă!”

Unde s-a izolat Monica Anghel și care este starea ei de sănătate. ”M-am trezit din somn cu o amețeală teribilă!”
Unde s-a izolat Monica Anghel și cum se simte artista?

Monica Anghel le-a mărturisit fanilor săi că nu este în cea mai bună formă. Ce spune aceasta despre starea sa de sănătate și unde s-a izolat cunoscuta artistă în perioada aceasta?

Unde s-a izolat Monica Anghel?

Din cauza pandemiei de coronavirus, Monica Anghel a trebuit să se conformeze și să renunțe la orice evenimente și contracte pe care le-ar fi avut și să rămână acasă. În perioada aceasta, pe lângă multe afaceri, artiștii sunt cei care au mult de suferit. Cunoscuta artistă nu a stat pe gânduri și a respectat măsurile indicate de către autorități, așa că s-a izolat până la noi decizii din partea oficialilor.

Solista a hotărât să nu rămână în București, probabil pentru că perioada stată acasă în orașul odinioară zgomotos ar fi obosit-o, așa că s-a dus în Argeș. Aceasta are acolo o parte din familie, la o pensiune aflată chiar la poalele munților, așa că nici gând să se plictisească sau să-i fie dor de cei dragi sau de natură, așa cum se întâmplă cu majoritatea românilor. Monica Anghel a povestit, pentru viva.ro, cum i s-a schimbat viața în această perioadă și care este starea sa de sănătate sau dacă îi este teamă de ceea ce s-ar putea întâmpla.

Unde s-a izolat Monica Anghel și care este starea sa de sănătate?
Unde s-a izolat Monica Anghel și care este starea sa de sănătate?

„Suntem izolați aici în pădure, între munți”

„M-am izolat împreună cu familia mea – în afară de soțul meu, pentru că el lucrează – cu mama, cu tata, cu băiețelul meu și cu finul nostru, la Sfânta Elena, conacul nostru. Este pensiunea pe care părinții mei au făcut-o de un an și ceva și suntem izolați aici în pădure, între munți. Evident că nu ne întâlnim cu nimeni, dar avem activități. Aviv face lecții pentru școală pe Internet, tot pentru școală face lecții de pian, vorbim cu prietenii, cu oamenii dragi, ne gândim la fiecare dintre ei, să fie bine”
Monica Anghel (Sursa: viva.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI