Monica Anghel recunoaște că soțul ei e gelos. Cine este partenerul artistei și cu ce se ocupă

Monica Anghel recunoaște că soțul ei e gelos. Cine este partenerul artistei și cu ce se ocupă

Monica Anghel a vorbit în premieră despre relația cu soțul ei, un subiect pe care vedeta îl abordează destul de rar de altfel.

În utimele luni, Monica Anghel a fost în atenția presei mondene prin prisma faptului că pierdut din greutate. Deși mulți au presupus că această pierdere a kilogramelor în plus s-a realizat în urma unei operații de micșorare a stomacului, de fapt, Monica Anghel a slăbit în urma unei intervenții chirurgicale la coloană.

Monica Anghel, mărturisiri despre relația cu soțul ei

Monica Anghel este una din cele mai iubite cântărețe, actrițe și personalități media din România. Vreme de ani de zile, vedeta i-a uimit pe fani cu vocea sa, dar și cu abilitățile ei nemărginite de actorie. Astăzi, Monica Anghel vorbeste pentru revista Viva despre soțul său, abordând subiectul într-o notă amuzantă chiar.

Marian Caraivan, soțul Monicăi Anghel îi este alături încă din anul 2010. Cântăreața a relatat cu sinceritate și umor reacția soțului său pe care a avut-o după ce aceasta a slăbit 30 de kilograme. Ea recunoaște că la un moment dat, soțului ei i-a fost teamă că aceasta a dorit să slăbească pentru o altă persoană.

„Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!”, a relatat artista potrivit aceleiași surse.

Monica Anghel și soțul său Marian Caraivan. Foto: cancan.ro
Monica Anghel și soțul său Marian Caraivan. Foto: cancan.ro

Monica l-a cunoscut pe Marian, inspector de securitate la aeroport, la un Master în Comunicare, în cadrul Academiei de Poliție. De atunci sunt nedespărțiți, iar momentele de tandrețe nu lipsesc din căsnicia lor, spune artista.

„Are și el momentele lui de răsfăț, dar în general e foarte atent la tot ceea ce fac. Când mergem la o petrecere în mediu privat, unde nu ne vede nimeni, iar eu mă distrez și dansez, e atent să nu ne facă cineva poză”, mai povestește Monica Anghel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI