Încă de când era la catedră, prezentatorul TV avea tendinţa de a le oferi elevilor săi note mai mari. Realizatorul TV îşi aminteşte de vremea când i-a ţinut locul unui diriginte şi a fost nevoit să corecteze nişte teze. El a mărturisit că nu a putut să le dea elevilor note mici.

„Am predat doar în timpul facultăţii. N-am fost diriginte, dar i-am ţinut locul unuia. Am dat şi câteva teze. Pe unele le-am şi corectat. Cred c-am fost cam darnic cu notele, pentru că după ce şi-a aruncat un ochi peste nivelul lor, profesorul titular m-a rugat să le scad pe toate cu două puncte, fără să mai stau pe gânduri”, a explicat Andi Moisescu.

Unde stă izolat Andi Moisescu

Deoarece ne aflăm într-o perioadă de pandemie din cauza coronavirusului, și țara noastră este într-o situație de urgență, cetățenii fiind îndrumați să rămână cât mai mult posibil la domiciliu, Andi Moisescu s-a conformat acestor reguli și precum reiese din postările acestuia de pe rețelele de socializare Facebook și Instagram, prezentatorul ne delectează cu scurte fragmente de vlog, înregistrate în locuința acestuia, pentru a ne mai destinde din atmosfera în care ne aflăm.

Andi Moisescu.
Unde s-a izolat Andi Moisescu din cauza coronavirusului.