24 mart. 2024 | 18:46

Unde s-a declanșat cancerul în corpul lui Kate Middleton. Zona din organism afectată de boală: “Vestea a fost un șoc uriaș” VIDEO

Monden
Unde s-a declanșat cancerul în corpul lui Kate Middleton. Zona din organism afectată de boală: “Vestea a fost un șoc uriaș” VIDEO
Unde s-a declanșat cancerul în corpul lui Kate Middleton

Mesajul înregistrat de Prințesa de Wales a fost deja vizionat de zeci de milioane de ori. După o lungă tăcere, Kate Middleton a anunțat că are cancer, însă nu a oferit prea multe detalii despre diagnosticul pe care l-a primit. Un specialist în oncologie a analizat declarațiile și a explicat unde s-a declanșat cancerul în corpul lui Kate Middleton. Zona din organism afectată de boală.

Declarațiile Prințesei de Wales, analizate de specialiști

Vineri, pe pagina de Instagram a Prințului și Prințesei de Wales a fost publicată o înregistrare video de aproximativ două minute ce o arată pe soția lui William. Îmbrăcată lejer, vizibil slăbită, Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu o formă de cancer, în urma testelor efectuate după intervenția chirurgicală pe care a suferit-o la începutul acestui an.

Prințesa a dezvăluit că a început deja tratamentul și face, la recomandarea medicilor, chimioterapie. Declarațiile sale au fost analizate de specialiști. Un oncolog a explicat unde s-a declanșat cancerul în corpul lui Kate Middleton.

Un oncolog spune unde s-a declanșat cancerul în corpul lui Kate Middleton

Având în vedere că anunțul oficial făcut de Palatul Kensington preciza că aceasta a trecut printr-o operație abdominală, este evident că aceea este zona din organism afectată de boală.

„Deși nu știm ce tip de cancer a avut, știm că este în zona abdominală. Mai știm că a fost, citând, o intervenție chirurgicală de succes. Așadar, orice boală ar fi fost acolo, presupunem că a fost îndepărtată optim. Însă primește acum tratamentul preventiv de chimioterapie, pentru eliminarea oricăror celule canceroase microscopice care ar fi putut rămâne în urmă”, a explicat dr. Monica Avila, medic oncolog ginecologic Moffitt Cancer Center.

Te-ar putea interesa și: Primul mesaj al Prințului William după ce Kate a anunțat că are cancer. Ce a făcut public abia acum

„Eu și William am făcut tot ce am putut”

În mesajul ce a strâns deja zeci de milioane de vizualizări, Kate Middleton a spus că, inițial, s-a crezut că afecțiunea sa nu era una de natură canceroasă, însă testele efectuate după operația au dovedit contrariul.

„În ianuarie, am fost supusă unei intervenții chirurgicale abdominale majore la Londra și, la momentul respectiv, s-a crezut că afecțiunea mea este non-canceroasă. Operația a fost un succes, dar testele efectuate după operație au indicat prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală a recomandat că ar trebui să urmez chimioterapie preventivă şi acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament. Vestea a fost un șoc uriaș. Eu și William am făcut tot ce am putut pentru a procesa și a gestiona această situație în privat, de dragul tinerei noastre familii”, a transmis Kate Middleton.

Te-ar putea interesa și: Motivul pentru care Prințul William nu a fost lângă Kate când a anunțat că are cancer. Adevărul despre căsnicia lor

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie de ultimă oră pentru cei care au TELEFOANE mobile. Noua regulă va fi OBLIGATORIE
Capital.ro
Prime de Paşte oferite de angajatorii români. 7 din 10 companii vor oferi beneficii extra
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Locuri de MUNCĂ disponibile! Se oferă SALARII de 6.500 de lei
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro