Unde petrece Dragnea sărbătorile de Paște: „O să încerc să mă bucur de liniște”

Unde petrece Dragnea sărbătorile de Paște: „O să încerc să mă bucur de liniște”

Liviu Dragnea, președintele PSD, a fost întrebat unde va petrece sărbătorile de Paște. În răspunsul său, nu a ratat ocazia să facă, din nou, referire la produsele românești.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat că va petrece Paștele alături de partenera sa, Irina Tănase, și de familie. Dragnea a afirmat că va avea pe masă doar produse românești și că va încerca să se bucure de liniște.

Dragnea a anunțat că va merge și la o mănăstire.

Cum petrece Liviu Dragnea sărbătorile de Paște

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că va petrece sărbătorile de Paște alături de familie și de partenera sa, Irina Tănase, potrivit Antena 3.

„De sărbători stau cu Irina, cu familia. Am reuşit de data asta ca toată sărbătoarea Paştelui, oricum acum sunt în post, dar în prima zi de Paşte, a doua, a treia, să avem pe masă numai produse româneşti. Nu o să am roşii aşa-zis proaspete, dar am roşii în bulion, făcute de noi casă. În rest, numai produse româneşti. O să încerc să mă bucur de linişte şi de cei dragi”.
Liviu Dragnea, liderul PSD

Dragnea a transmis și un mesaj de Paște tuturor românilor, pe care i-a asigurat că…țara merge bine.

„Vreau să le doresc tuturor românilor un Paşte foarte, foarte liniştit, să fie cât pot ei de fericiţi, de bucuroşi, să se bucure de prieteni de familie şi să nu uite că ţara asta are un potenţial extraordinar de mare şi este stabilă, poate asigura venituri mari pentru români şi o viaţă foarte bună”.
Liviu Dragnea, liderul PSD

Sâmbătă, pe când se afla la Iaşi, șeful social-democraților a anunţat că va merge, în perioada sărbătorilor, și la o mănăstire. El transmisese încă de atunci, în avans, un mesaj pentru români cu ocazia Paștelui.

„Vă doresc la toți Paște linistit, fericit, să dea Dumnezeu ca Săptămâna Mare să nu fie neapărat Săptămâna Patimilor”, spune atunci liderul PSD.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI