Unde fuge de acasă Lavinia Pîrva, de fapt. A stat mai bine de 2 ore aici (exclusiv)

Unde fuge de acasă Lavinia Pîrva, de fapt. A stat mai bine de 2 ore aici (exclusiv)
Unde fuge de acasă Lavinia Pîrva, de fapt. A stat mai bine de 2 ore aici (exclusiv)

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva se bucură de o poveste de dragoste superbă, fiind admirați de mulți români. Aceștia au împreună un băiețel, Alexandru, ce va împlini în curând doi anișori și sunt căsătoriți de aproximativ patru ani. Totuși, în ultimul timp nu au mai fost surprinși împreună, lucru ce a trezit foarte multe suspiciuni printre fanii celor doi.

Unde își petrece timpul Lavinia Pîrva. Locul de care se bucură frumoasa brunetă

Ștefan Bănică Junior și Lavinia Pîrva se bucură de o poveste de dragoste superbă, fiind admirați de mulți români. În același timp, cei doi amorezi nu au mai fost văzuți de mult timp împreună, iar toată lumea se întreabă dacă aceștia întâmpină probleme în paradis. Gurile rele imediat au pus ochii pe faimosul cuplu, mai ales că superba mămică a fost surprinsă petrecând mai mult timp într-un anumit loc decât acasă.

Chiar dacă este căsătorită cu un cântăreț extrem de celebru, Lavinia Pîrva are grijă să rămână o femeie independentă și să se ocupe singură de anumite lucruri. Pandemia a afectat multe persoane atunci când vine vorba despre resursele financiare, dar la cei doi nu este cazul, mai ales că și-au achiziționat de curând un apartament într-un cartier rezidențial din Capitală.

Chiar dacă românii au fost lipsiți de concerte și evenimente, Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică Jr. nu se pot plânge, mai ales pentru că au făcut o nouă investiție. Totuși, soția cântărețului a fost văzută foarte des la apartamentul din zona Barbu Văcărescu, postând chiar și fotografii din locația de lux. Aceasta a fost surprinsă recent de reporterii Impact.ro la apartamentul nou, în valoare de peste 130.000 de euro, unde a stat aproximativ două ore. Apoi, aceasta a plecat înapoi la băiețelul și soțul ei.

Lavinia Pîrva se bucură de succes. Ce pregătește soția lui Ștefan Bănică Jr.

Pe lângă noua achiziție ce pare să o bucure nespus pe frumoasa brunetă, aceasta se poate bucura de reușite pe plan profesional. Pentru că este o mămică model, aceasta se pregătește de un proiect destinat părinților. Vedeta se va alătura show-ului ‚Vorbește lumea’, căci a semnat un contract cu PRO TV ce îi va aduce multe roade. Aceasta va face parte din echipa formată din Cove, Lora, ce i-a luat locul Adelei Popescu ce este însărcinată pentru a treia oară și așteaptă un băiețel, dar și Anna Lesko ce bucură pe toată lumea prin rubrica ei de gătit.

Pe Lavinia Pîrva fanii o vor putea vedea din ce în ce mai des pe sticlă datorită rubricii de parenting ce va fi difuzată la emisiunea menționată mai sus. Se pare că aceasta se bucură de succes în ultima vreme, iar atât noul loc de muncă, cât și noua achiziție, îi vor aduce foarte multe lucruri bune.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI