Din ce își câștigă Lavinia Pîrva banii în vreme de pandemie. Soția lui Ștefan Bănică Jr. le-a dat vestea cea bună fanilor

Din ce își câștigă Lavinia Pîrva banii în vreme de pandemie. Soția lui Ștefan Bănică Jr. le-a dat vestea cea bună fanilor
Din ce isi castiga banii Lavinia Pirva

Lavinia Pîrva nu stă degeaba la vreme de pandemie. Aceasta s-a reprofilat. Soția lui Ștefan Bănică Jr. și-a deschis un business în online, și anume, un magazin de haine online.

Din ce își câștigă Lavinia Pîrva banii în vreme de pandemie

Lavinia Pîrva are acum un business în online. Aceasta vinde haine de damă, de la bluze, la topuri și pijamale.

”Fiind atasata de outfit-urile confortabile și de calitate, simtindu-ma comod invaluita in tesaturi delicate din bumbac, am ales sa construiesc o linie vestimentara versatilă, practica si îndrăzneața totodată. Și pentru ca mereu am simțit ca frumusețea înseamnă simplitate, aceasta linie se adresează femeilor cu personalitate, care aleg simplitatea și bunul gust.

Pentru ca ma consider o persoana pretentioasa in ceea ce priveste vestimentatia mea, nu mi a fost facil sa gasesc articole vestimentare cu care sa rezonez zilnic! Astfel, am inceput sa caut un atelier de croitorie! Imediat ce am pasit in atelierul Alide Tailoring, am stiut ca voi rezona cu echipa. Astfel, am conceput prima colectie a brand ului Lavinia Shop!  So, less is more, now!”, se menționează pe site-ul Laviniei Pîrva.

Laviniei Pîrva, o femeie împlinită

Lavinia Pîrva și soțul ei, Ștefan Bănică Jr. au o relație cât se poate de solidă. Cei doi au și un băiețel. Vedeta a declarat că viața i s-a schimbat total de când a devenit mămică.

”Astăzi cineva m-a întrebat ce s-a schimbat în viaţa mea de când am devenit mamă. Am răspuns: totul. Am cunoscut un sentiment unic de iubire infinită, o dorinţă imensă de a-i oferi puiului meu tot ce este mai bun pe acest pământ, am simţit cu adevărat pentru prima dată un sentiment de fericire care nu se compară cu nici un altul de până acum. O bucurie fără margini, care mă face să mă simt o femeie împlinită, puternică şi demnă! Am înţeles acum toată grija pe care părinţii mei mi-au purtat-o de când m-am născut şi mi-o vor purta mereu, indiferent de vârsta pe care o voi avea! Am înţeles acum ce contează cu adevărat în viaţă”, scria Lavinia Pîrva, pe Instagramul său, despre micuțul ei.

Lavinia Pîrva și-a recăpătat rapid silueta, dar a apelat și la ajutorul medicilor pentru mici ajustări.

“Mulțumesc echipei de profesioniști pentru aspectul tenului și pentru faptul că au reșit să realizeze corectarea unei asimetrii a buzelor care mereu m-a deranjat!”, a scris Lavinia Pîrva, pe Instagram, în urmă cu ceva timp.

Lavinia Pîrva și fostul soț al Andreei Marin au o relație discretă, puține fiind cazurile când cei doi au vorbit despre familia lor sau s-au afișat public.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI