Unde este, de fapt, ”Las Fierbinți”, orașul în care se filmează serialul de la PRO TV. Câți bani a câștigat primăria din acest proiect

Unde este, de fapt, ”Las Fierbinți”, orașul în care se filmează serialul de la PRO TV. Câți bani a câștigat primăria din acest proiect
Unde este, de fapt, Las Fierbinți? Cât a câștigat primăria din acest proiect?

Românii adoră serialul Las Fierbinți și au luat la cunoștință că se filmează într-un oraș din Ialomnița, dar puțini știu unde exact se află acesta.

Unde este, de fapt, „Las Fierbinți”?

Iubitul serial Las Fierbinți se află, de fapt, în orașul cu numele Fierbinți-Târg, din Ialomnița. Acesta este compus din satele: Fierbinții de Jos, Fierbinții de Sus și Grecii de Jos. Serialul care are întocmai viziunea naturală a vieții la sat din România a primit deja: Premiul TV Mania pentru cel mai bun serial și Premiul Rada de Media pentru cel mai bun serial. Episodul 1 a surprins românii pe data de 1 martie 2012, moment din care au devenit de nedezlipit din fața micilor ecrane în timpul difuzării altelor serii.

Odată cu proiectul de la Pro TV, oamenii au început să trăiască altfel.E mare veselie la noi în oraş când încep filmările. Actorii sunt foarte de treabă, uneori mai stăm cu ei la poveşti, în pauzele dintre filmări. Mă bucur că sunt la noi în oraş. Mie îmi place de Bobiţă, pentru că are cele mai bune glume“, mărturiseşte Ion Mihai. Orașul Fierbinți-Târg nu va mai fi niciodată la fel, ci va rămâne mereu plin de viața și emoția fanilor serialului care le-a dat culoare tuturor satelor din el.

Unde este, de fapt, filmat Las Fierbinți și cât primește primăria pentru acest proiect?
Unde este, de fapt, filmat Las Fierbinți și cât primește primăria pentru acest proiect?

Câți bani a primit primăria?

Primarul Iusein Iuksel a declarat, pentru libertarea.ro, că banii primiți de la postul de televiziune su fost redirecționați către consiliul local. Este vorba de 26.000 de lei. Primul an de filmări(13 episoade) a adus suma de 15.000 de lei de la Pro Tv, către consiliul local, iar pe următorul contract a primit 26.000 de euro. Acesta a mai susținut că banii vor fi investiți într-un program de management al deșeurilor.

„Anul trecut, în primul an de filmări aici, pentru 13 episoade, consiliul local a primit 15.000 lei de la PRO TV, iar anul acesta abia ce am semnat un nou contract, pentru 26.000 lei, pentru 19 episoade”, a declarat sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI