Cine este, de fapt, proprietarul barului din Las Fierbinți, serialul de la PRO TV. Cum l-a primit pe Bobonete în cârciuma lui

Cine este adevăratul proprietar al barului din Las Fierbinți?

De la apariția serialului Las Fierbinți, micul orășel din Ialomnița nu a mai fost un loc atât de simplu. Cine este cu adevărat proprietarul barului lui Bobiță?

Cine este proprietarul barului din Las Fierbinți?

Cel care deține, de fapt, barul lui Bobiță din serialul Las Fierbinți se numește Cristian Sauciuc și are 52 de ani. Localul deja celebru își păstrează aerul retro prezentat în fiecare episod. Bărbatul este cunoscut de vecini sub numele de „Neamțu”, datorită faptului că a stat în tinerețe în Germania. În urmă cu mai mulți ani s-a decis să vină la Fierbinți și să-și deschidă o afacere. „Nici prin cap nu mi-a trecut că o să ajung vreodată să văd că se fac seriale în barul meu. Nu este o afacere în sine. L-am deschis aşa, dintr-o ambiţie, să avem şi noi, eu cu soţia, un loc al nostru care să ne fie proprietate“, mărturiseşte bărbatul din spatele tejghelei.

Proprietarul adevărat al barului a și apărut de câteva ori în serial, în primele sezoane. Bărbatul a susținut că s-a bucurat foarte mult să se vadă la televizor și este foarte mândru pentru acest lucru. „Colaborarea mea cu cei din serial s-a întâmplat pur şi simplu. Au venit la mine la poartă, le-am arătat barul şi le-a plăcut. Au montat mesele şi ce mai vedeţi dumneavoastră pe aici şi asta a fost tot. Eu sunt foarte încântat de faptul că au ales barul meu. Au mai fost şi prin alte părţi din oraş, dar aici, la mine, le-a plăcut cel mai mult“, îşi laudă Cristian barul.

Proprietarul adevărat al barului din Las Fierbinți
Proprietarul adevărat al barului din Las Fierbinți

„Unii dintre cei din sat au zis că-i fac de ruşine”

”De 7 ani, m-am obişnuit: închidem barul când au de lucru, altfel le strică oamenii ziua de filmare”, a povestit proprietarul pentru Click! Proprietarul a fost atât de deschis în colaborarea cu producătorii încât scenele în care Gianina(Anca Dumitra) se află în camera ei sunt, de fapt, imagini din camera fetiței lui Cristian Sauciuc.

„Bobiţă (Mihai Bobonete) şi Dorel (Mihai Raiţ) au şi ei camerele lor, tot la mine în casă. Sunt multe locaţii aici în sat, vizavi e lacul unde au filmat multe scene, însă acum e secat. Unii dintre cei din sat au zis că-i fac de ruşine, însă eu le-am spus că aşa s-a pus Fierbinţi pe harta ţării!. Şi sunt mândru”, a încheiat sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI