Unde este cazat Klaus Iohannis în New York. Cât costă o noapte la un astfel de hotel de lux

Klaus Iohannis este cazat la un hotel de lux din New York

Președintele României se află în Statele Unite ale Americii, unde conduce delegația României la cea de-a 74-a sesiune a Adunării Generale a Organizației Națiunilor Unite (ONU). Klaus Iohannis și soția sa sunt cazați la un hotel de lux din New York. Este vorba despre Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat lângă Central Park.

Klaus Iohannis este cazat la un hotel de lux din New York

Klaus Iohannis a participat, marți, la recepția tradițională oferită în fiecare an de președintele Donald Trump șefilor de delegații participanți la Adunarea Generală a ONU. Alături de șeful statului s-a aflat și soția sa, Carmen. Cei doi s-au fotografiat alături de Donald și Melania Trump. Fotografia a fost postată pe contul de Facebook al președintelui României.

„Alături de Președintele Statelor Unite ale Americii, Donald J. Trump, la recepția oferită în onoarea șefilor de delegaţii participanți la Adunarea Generală a ONU”, a scris Klaus Iohannis pe Facebook.

Miercuri, șeful statului va susține intervenţia naţională în cadrul dezbaterilor generale ale celei de-a 74-a sesiuni a Adunării Generale a ONU, de la ora 16:15. Ulterior va participa la Forumul Politic la Nivel Înalt pe tema „Accelerarea implementării Agendei 2030 pentru Dezvoltare Durabilă” și va susține o intervenţie în cadrul sesiunii tematice „Leaders Dialogue 5 – Partnerships for Sustainable Development”. Vizita lui Iohannis în SUA se va încheia joi, 26 septembrie.

Klaus Iohannis a plecat spre New York cu un avion privat pe care l-a închiriat. Șeful statului și soția sa sunt cazați la Hotel Mandarin Oriental din Manhattan, situat lângă Central Park. Este vorba despre un hotel de lux unde o noapte de cazare costă 3.500 de dolari.

Hotel Mandarin Oriental, interior
Hotel Mandarin Oriental, interior

Prin comparație, președintele Franței, Emmanuel Macron, este cazat la Hotel The Pierre A Taj, de cealaltă parte a Central Park. Este un hotel cu prețuri mai mici decât la cel în care este cazat Iohannis. Aici, o noapte de cazare costă 1.000 de dolari.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI