Unde a fost văzută mașina regretatei Ileana Ciuculete. Cine s-a pricopsit cu ea după moartea lui Cornel Galeș

Unde a fost văzută mașina regretatei Ileana Ciuculete. Cine s-a pricopsit cu ea după moartea lui Cornel Galeș
Unde a fost vazuta Ileana Ciuculete

Mașina regretatei artiste Ileana Ciuculete, un frumos Nisan de culoare albă, a rămas la Viviana, fosta iubită a lui Cornel Galeș. Amintim că și acesta a murit în urmă cu un an.

Unde a fost văzută mașina regretatei Ileana Ciuculete

Dar cum a fost posibilă una ca asta? Se face că înțelegerea făcută inițial de fiii artistei din prima căsătorie, și anume, Mugurel și Cristian Sfetcu, cu soțul ei, Cornel Galeș, mașina îi revenea acestuia din urmă. Dar când el a murit, autoturismul a rămas la Viviana, deoarece fiica biologică a bărbatului, pe nume Claudia Stroe, nu și-a dorit să primească nimic de la tatăl ei.

Amintim că în toamna anului 2017, an în care s-a prăpădit artista Ileana Ciuculete, Cornel Galeș a fost surprins cu Viviana în timp ce se sărutau, iar în imagine apare și acea mașină. Apoi, cei doi îndrăgostiți s-au mutat în Spania, acolo unde el a și murit, într-un accident de mașină. Informația a fost confirmată, anul trecut, de către Doina Belu, nașa de cununie a lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete.

Mașina, subiect de ”scandal” în familia Ciuculete

„Cornel e mort. Accidentul s-a întâmplat sâmbătă noapte” . „Viviana, fosta lui iubită, a plecat în Spania, va merge acolo la morgă” , a mai declarat pentru Mediafax Doina Belu. Artista de muzică populară, Ileana Ciuculete, a murit în anul 2017, la vârsta de 64 de ani, din cauza unei ciroze hepatice.

Mașina cu pricina a ma fost însă subiect de scandal în familia Ciuculete. Cornel, partenerul de viata, i-ar fi amanetat masina pentru câteva mii de euro! Aceste scene cumplite s-au petrecut pe platoul unde aceasta filma un videoclip regizat chiar de catre propriul soț.

Astfel că prezenți în platoul Acces Direct, în anul 2012, cei doi s-au certat de mama-focului. „Taci din gura! Nu mai sunt soția ta”, a spus Ileana, extrem de enervată.

De cealalta parte, Cornel Gales a contraatacat cu formule precum „doamna Ciuculete”, „dumneavoastră” și „iubita mea”. Din fericire însă, atunci, totul a fost doar o farsă.

Din păcate, ceea ce era realitate, erau scandalurile Ilenei Ciuculete cu proprii fii din prima căsnicie și adesea băieții ei își ponegreau mama la televizor. Securea războiului a fost îngropată însă abia după moartea artistei. Diagnosticul medicilor pentru Ileana Ciuculete a fost unul crunt. Și pe lângă hepatita C şi o ciroză hepatică galopantă, artista suferea şi de cancer osos metastatic, de altfel, un tip de cancer destul de rar întâlnit.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI