23 aug. 2024 | 11:44

Unde a fost văzut Ben Affleck după anunțul că JLo divorțează de el. Detaliul care a atras atenția tuturor

Monden
Unde a fost văzut Ben Affleck după anunțul că JLo divorțează de el. Detaliul care a atras atenția tuturor
Unde a fost vazut Ben Affleck dupa anuntul ca JLo divorteaza de el

Un nou divorț răsunător în lumea showbizului internațional! După ce s-a aflat de separarea sa de Jennifer Lopez, Ben Affleck a fost surprins ,recent, de o echipă de paparazzi. Se pare că actorul întâmpină probleme după despărțirea de celebra cântăreață. Fotografiile devenite virale în mediul online, în galeria foto de mai sus.

Ben Affleck a apărut în public, după anunțul despre divorț

La scurt timp după ce a fost confirmat divorțul de Jennifer Lopez, Ben Affleck a fost surprins de paparazzi pe străzile din Los Angeles. Actorul a fost văzut purtând o ținută lejeră: blugi comozi și un tricou simplu, care subliniau stilul său relaxat, dar și starea sa emoțională.

Fotografiile au fost făcute publice de Backgrid, o agenție foto de divertisment din California. Detaliul care a atras cel mai mult atenția a fost expresia sa abătută, care a dezvăluit o ușoară tristețe și melancolie în fața schimbărilor recente din viața sa.

Spre deosebire de imaginea publică vibrantă pe care o afișează în fața camerelor, această apariție l-a arătat pe cunoscutul actor de la Hollywood într-o lumină mai personală și vulnerabilă.

Jennifer Lopez a depus personal actele pentru divorț, la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles

Confirmarea divorțului dintre Ben Affleck și Jennifer Lopez a venit după luni întregi de speculații și zvonuri. Jennifer Lopez a intentat oficial divorțul pe 20 august 2024, alegând să depună personal actele la Curtea Superioară a comitatului Los Angeles, fără a apela la un avocat.

Această decizie a fost surprinzătoare având în vedere complexitatea și publicitatea cazului. Documentele de divorț specifică data oficială a separării ca fiind 26 aprilie 2024, cu câteva săptămâni înainte de Gala Muzeului Metropolitan din 6 mai, unde artista a apărut singură, generând speculații suplimentare privind starea căsniciei sale.

Te-ar mai putea interesa și Este oficial! Jennifer Lopez divorțează de Ben Affleck după doi ani de căsnicie. Artista nu a apelat la un avocat, ci a depus singură actele la tribunal!

Cum arată viața celor doi, după separare

După despărțire, Ben Affleck a optat pentru o retragere discretă, închiriind o proprietate în apropiere de locul unde locuiesc copiii săi din căsătoria anterioară cu Jennifer Garner.

În această locație, actorul a continuat să-și desfășoare proiectele profesionale și a achiziționat ulterior o nouă casă. În contrast, Jennifer Lopez a fost extrem de vizibilă în viața publică, concentrându-se pe copiii săi, Max și Emme, și participând la evenimente de modă și concerte.

Artista și-a petrecut vara la Hampton’s în New York, acolo unde și-a sărbătorit și ziua de naștere într-un stil extravagant, dar fără prezența soțului ei.

Te-ar mai putea interesa și Jennifer Lopez, mai atrăgătoare ca niciodată! Ținuta mulată și decupată a lăsat la vedere un detaliu intim!

Digisport.ro
Cristina Neagu și-a anunțat retragerea din handbal
Stirile PROTV
Un bărbat a murit după ce dentistul i-a extras 23 de dinți într-o zi, și i-a implantat 12. Greșeala medicală fundamentală
PlaySport
IREAL! Suma uriașă pe care a primit-o Antonia de la o casă de pariuri! Unii nu câștigă atâția bani nici în două vieți
Ego.ro
”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO
ProActual
Apariție bizară pe Google Street View. Internauții au crezut că văd un extraterestru pe bancheta din spate a unei mașini
EVZ.ro
Replica genială a lui Băsescu pentru Geoană. Râzi cu lacrimi
Spynews.ro
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
PRO TV
Elon Musk s-a oferit s-o lase gravidă pe Taylor Swift! Miliardarul mai are 12 copii, iar propunerea bizară i-a șocat toți: ”Ok, o să-ți fac un copil!”
Adevarul
Godină îl critică dur pe polițistul care i-a împrumutat Dianei Șoșoacă motocicleta: „Face mii de euro filmând șoferii și punându-i pe Facebook”
BZI.ro
Aceasta este relația dintre Cătălin Botezatu și Adrian Nartea, de la Asia Express 2024! Creatorul de modă a recunoscut tot!
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce pensie are Adriana Iliescu după o viață petrecută în învățământ: „Nu ne-a fost ușor..."
Parteneri
Distrus de durere în pușcărie. Cum a primit Gabriel Vasiliu vestea morții soției sale în Olanda
Redactia.ro
Karma "împarte" noroc și vești bune acestor 3 zodii, în perioada 12-15 septembrie
Click.ro
ANALIZĂ Cum stau principalii candidați pentru Cotroceni în sondajele de opinie din ultimele două luni
Digi24
Antonia și-a arătat zona INTIMĂ: S-au văzut tatuajul și cercelul de ACOLO! Apariție INCENDIARĂ
Vocea.biz
TRAGEDIE în viața unei foste vedete de la PRO TV! Tatăl copiilor ei a murit brusc. 'Nimeni nu se aștepta la așa ceva'
Unica.ro
Toți cei care locuiesc la bloc sunt vizați. Pregătirile încep săptămâna viitoare
EVZ.ro
Imagini de la priveghiul Denisei, una dintre tinerele ucise de ”Șacal”. Tânăra, mama unui băiețel în vârstă de 5 ani, plânsă de apropiați / FOTO
Spynews
Ungurii încalcă legea. VERDICT pentru Ungaria de la UE
Capital.ro
Ea avea 18 ani, iar el, 33, când au început să formeze un cuplu, iar luna trecută și-au anunțat divorțul! Cum au fost surprinși din nou împreună?
Avantaje
AU INTRAT BANII pe CARD! Decizie pentru SENIORI! Vești bune!
Mediaflux
Cum arată părul natural al Biancăi Drăgușanu. Multe femei și-ar dori să îl aibă așa fără niciun efort | FOTO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Ce spune Daniel Ungureanu despre despărțirea pe care ispita Mădălina a anunțat-o cu o zi în urmă. De la ce a pornit totul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro