21 feb. 2023 | 13:32

Unde a fost surprinsă Elena Băsescu de curând. Detaliul care a atras atenţia la chipul ei FOTO EXCLUSIV

Monden
Unde a fost surprinsă Elena Băsescu de curând. Detaliul care a atras atenţia la chipul ei FOTO EXCLUSIV
Unde a fost surprinsa Elena Basescu de curand. Detaliul care a atras atentia la chipul ei FOTO EXCLUSIV

Elena Băsescu le-a dat de gândit jurnaliștilor, atunci când a fost suprinsă într-o zonă renumită a Capitalei. Îmbrăcată din cap până-n picioare în haine de firmă, mezina fostului președinte al României, Traian Băsescu, a atras atenția fotoreporterilor Playtech Știri când a pășit într-o clinică prestigioasă.

EBA, surprinsă la o clinică pentru fertilizare în vitro?

Elena Băsescu nu mai are nevoie de niciun fel de introducere, fiind una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete din România.

Fiica cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a fost surprinsă, recent, de către fotoreporterii Playtech Știri în apropierea unei clinici private din București.

Stilată, elegantă și rafinată, așa cum ne-a obișnuit dintotdeauna, frumoasa șatenă a coborât din bolidul său de lux, îmbrăcată în haine marca Dolce&Gabanna, EBA a plecat de acasă din zona Mihăileanu în jurul prânzului pentru a merge în cartierul Buzești.

Aici, vedeta a parcat mașina într-o parcare în apropiere de o clinică de fertilizare și ginecologie. Potrivit jurnaliștilor, Elena Băsescu ar fi fost grăbită să intre în clinică, ceea ce i-a pus pe fanii săi pe gânduri.

Deși unii internauți au speculat că EBA ar putea fi, din nou, însărcinată, vedeta nu a infirmat sau confirmat aceste zvonuri. Un lucru este cert, fosta soție a lui Bogdan Ionescu radiază.

Citește și Gestul făcut de Elena Băsescu în traficul din Bucureşti. Fiica fostului preşedinte a uimit cu reacţia sa. Foto

Fiul Elenei Băsescu și al lui Bogdan Ionescu a împlinit 8 ani

La începutul lunii februarie, Elena Băsescu l-a aniversat pe fiul ei, Traian junior. Băiatul vedetei a împlinit opt ani, iar mămica lui i-a organizat o petrecere de vis.

Tort, baloane, cadouri, prieteni dragi și distracție pe cinste, acesteau au fost ingredientele principale ale petrecerii aniversare a micuțului Traian, care poartă numele bunicului său, fostul lider de stat al României, Traian Băsescu.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Elena Băsescu a postat câteva fotografii de excepție pe rețelele sociale, prin care urmăritorii vedetei au putut observa asemănarea celui mic cu mama și bunicul său matern.

„#8anicutine #mamădebăiat #Junior #8”, a fost mesajul pe care EBA l-a postat pe Instagram, alături de câteva imagini în care apare cu fiul ei în brațe.

Reamintim că Elena Băsescu a fost căsătorită timp de patru ani cu Bogdan Ionescu, alias Syda, în perioada 2012 – 2016. Din căsnicia lor au rezultat primii doi copii ai vedetei, Sofia Anais și Traian junior.

Ani mai târziu, mezina fostului președinte al României și-a refăcut viața alături de Cătălin Tomată, bărbatul care, în 2018, i-a dăruit încă un copil, pe micuța Anastasia. Ulterior, cei doi s-au despărțit.

Citește și Imagini rare cu Traian Băsescu Jr.! Fiul Elenei a împlinit 8 ani, cum s-au fotografiat cei doi. Foto

Digisport.ro
Ilie Năstase, reacție tranșantă după ce Ion Țiriac i-a anunțat divorțul
Stirile PROTV
Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Ce ingrediente se regăsesc în salamul Victoria! Puțină lume citește eticheta produsului înainte să-l cumpere
EVZ.ro
Bridgerton, sezonul patru. Supriza pregătită pentru fanii serialului
Spynews.ro
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Ce mesaj i-a dat secretara de la Medicină fiului înainte de a se sinucide
Redactia.ro
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
Poza cu vedeta GOALĂ la duș a scăpat pe net! Ce tatuaje INTIME are: S-au văzut TOATE
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Lora, cu ochii în lacrimi înainte de nuntă. Ce a descoperit
EVZ.ro
Larisa Uță a răspuns la întrebarea: ”I-ai cerut 250.000 euro?” Ce avere are de împărțit cu Alin Oprea, după divorț
Spynews
Ungurii dau lovitura în România! Tun imens chiar la București
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
ȘOC TOTAL! Au MURIT pe CAPETE! Răsturnare MAJORĂ în RĂZBOI
Mediaflux
Lora se căsătorește mâine cu Ionuț Ghenu! Cei doi îndrăgostiți devin soț și soție după ce au amânat nunta timp de patru ani / VIDEO
Spynews.ro
Planta menționată în Biblie, recunoscută pentru capacitatea sa de a contribui la „purificarea trupului, a sufletului și a minții"
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
De unde vine expresia 'a da milităria jos din pod'! Nu te-ai fi gândit!
Shtiu.ro