Gestul făcut de Elena Băsescu în traficul din Bucureşti. Fiica fostului preşedinte a uimit cu reacţia sa. Foto

Gestul făcut de Elena Băsescu în traficul din Bucureşti. Fiica fostului preşedinte a uimit cu reacţia sa. Foto
Ce gest a făcut Elena Băsescu în trafic? I-a uimit pe conducătorii auto.

Elena Băsescu a reușit să îi surprindă pe unii conducători auto. Fiica fostului președinte al României a făcut un gest neașteptat. Mezina familiei este deja cunoscută publicului românesc, mai cu seamă după intrarea sa în politică, dar și după relațiile cu personaje neașteptate din showbiz. Deși mulți s-ar aștepta ca ea să nu fie atât de atentă la detalii și poate să fie arogantă din cauza numelui pe care îl poartă, diva a demonstrat altceva recent.

Elena Băsescu, gest incredibil în traficul din București

Elena Băsescu este cunoscută de ani buni publicului. Aceasta a încercat în urmă cu mult timp să îi calce pe urme tatălui și să intre în politică, dar acum numele său apare cel mai des în presa mondenă. Mezina familiei are grijă exclusiv de cei trei copii și de afacerea cu care se mândrește.

Deși mulți s-ar aștepta să aibă aere de divă și să nu fie atentă sau interesată de ce este în jurul ei, lucrurile nu stau deloc așa în realitate. Bruneta a fost surprinsă pe străzile din Capitală îmbrăcată într-un trening negru și ugg-uri în picioare.

Aceasta și-a terminat treburile prin oraș, iar mai apoi a mers spre casă. La un moment dat, cea din urmă a făcut loc unei ambulanțe să treacă. De asemenea, odată ajunsă acasă și-a scos singură toate bagajele din mașină și a intrat în locuință.

Vezi Galeria (Sursa Foto: spynews.ro.)

Activitate profesională

Elena Băsescu s-a născut pe 24 aprilie 1980 la Constanța. Aceasta este fiica cea mică a fostului președinte al României. Amintim că în data de 24 februarie 2008 ea a fost aleasă în funcția de secretar general al Organizației de Tineret a Partidului Democrat-Liberal din România.

Vedeta a absolvit Facultatea de Relații Comerciale Financiar Bancare Interne și Internaționale, Universitatea Româno-Americană, București (1999-2004) și un master în științe Politice la Școala Națională de Studii Politice și Administrative.

EBA s-a înscris mai apoi în 2009 în cursa pentru Parlamentul European, înfruntând o mare opoziție din partea presei. Cu toate astea, fiica fostului președinte al României a decis să meargă mai departe și să candideze ca independent la alegerile acestea.

Viața personală: câți copii are?

Elena Băsescu s-a căsătorit cu Bogdan Ionescu în anul 2012. La fix un an de la mariaj, Elena a născut o fetiță pe care a numit-o Sofia Anais Ionescu-Băsescu.

În anul 2015, pe lume a venit și primul moștenitor care poartă prenumele tatălui ei, Traian. După despărțire, EBA a trăit din nou fiorii dragostei alături de Cătălin Tomată, care i-a dăruit o fetiță în iunie 2018.

Urmăriți Playtech.ro și pe