Unde a fost surprinsă Bianca Drăguşanu făcând cumpărături. A lăsat magazinele de lux din Dubai pentru cele din Bucureşti

Unde a fost surprinsă Bianca Drăguşanu făcând cumpărături. A lăsat magazinele de lux din Dubai pentru cele din Bucureşti
Unde a fost surprinsa Bianca Dragusanu facand cumparaturi. A lasat magazinele de lux din Dubai pentru cele din Bucuresti

Bianca Drăguşanu a comis-o din nou la cumpărături. Frumoasa blondină a fost surprinsă, recent, la o sesiune de shopping de bijuterii într-un complex comercial select din Capitală. Vedeta nu se uită la bani, atunci când își satisface poftele materiale. Ce nouă achiziție va împodobi, cu grație, gâtul divei.

Ce bijuterie și-a cumpărat Bianca Drăgușanu din mall

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate vedete din România. Celebrul designer este o femeie de afaceri de succes, care nu duce grija zilei de mâine, cel puțin pe parte financiară.

Fosta soție a lui Victor Slav nu se uită la bani atunci când vrea să-și satisfacă plăcerile materiale. De la genți, bijuterii și haine, la mașini de lux și apartamente în Dubai, Bianca Drăgușanu adoră luxul, opulența și lucrurile fine, de calitate superioară.

Recent, diva a fost surprinsă de către fotoreporteri la o sesiune de shopping într-un mall din București. După ce a mers la celebrul magazin Victoria’s Secret, pentru a-și cumpăra cele mai fine articole de lenjerie intimă, privirea vedetei a căzut pe un lănțișor cu diamante pe care Bianca a simțit să-l cumpere, deîndată ce a trecut pe lângă o insulă cu bijuterii din centrul mall-ului.

Cu siguranță, fosta prezentatoare TV s-a gândit că bijuteria fină îi va împodobi superb gâtul de gazelă, motiv pentru care vedeta s-a hotărât să achiziționeze podoaba pe loc.

VEZI AICI FOTOGRAFIILE CU BIANCA DRĂGUȘANU

Unde-și va petrece Bianca Drăgușanu ziua de naștere

După vacanța exotică pe care a petrecut-o în Bangkok, de ziua de naștere a iubitul ei, Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a rămas profund impresionată de frumusețile din capitala Thailandei.

Mai mult de atât, vedeta a povestit, în exclusivitate pentru playtech.ro, că de acum încolo își va serba ziua de naștere înafara granițelor României, bucurându-se de o experiență de neuitat.

„Odată cu plecarea mea în această vacanță, mi-am dat seama că ziua mea de naștere nu va mai avea loc niciodată în România sau cel puțin nu voi mai face petreceri.

Pentru că prefer ca în locul petrecerilor pe care le-am organizat până acum și au ieșit foarte frumoase, să plec în vacanță.

A fost superb, cred că una dintre cele mai frumoase vacanțe în care am fost. Nu am multe locuri pe care vreau să le vizitez și a doua oară, dar acesta este pe listă. Cu siguranță mă voi întoarce aici, precum și-n Maldive.”, ne-a declarat Bianca Drăgușanu.

Urmăriți Playtech.ro și pe