Unde a fost surprinsă Andreea Bălan în plin scandal cu George Burcea. Vedeta nu pare afectată de declaraţiile fostului soţ FOTO EXCLUSIV

de: Bișinicu Andreea
23 09. 2022

Deși se află în plin scandal cu fostul ei soț, George Burcea, Andreea Bălan face tot posibilul pentru a demonstra că nu se lasă afectată de acuzațiile tatălui fiicelor sale. Unde a fost surprinsă, recent, jurata de la Te Cunosc de Undeva de către fotoreporterii impact.ro.

Andreea Bălan, o nouă vizită la medicul său estetician

Chiar dacă, în prezent, este implicată într-un nou scandal cu actorul George Burcea, Andreea Bălan pare să nu se lase afectată de criticile fostului ei soț. Recent, celebra blondină a fost surprinsă de către fotoreporterii impact.ro la un salon de înfrumuseţare din zona Dorobanţi din Capitală.

Orice femeie știe cât de importantă este o sesiune de relaxare și proceduri cosmetice pentru a-i îmbunătăți starea de spirit, iar Andreea Bălan nu face excepție de la regulă.

Jurata de la Te Cunosc de Undeva a ieșit din salon, după trei ore, afișând un zâmbet larg pe buze, semn că tratamentele au înviorat-o.

Îmbrăcată cu o bluză albă, mulată, un blazer lila și o fustă scurtă cu model de sarafan, artista pare a fi o adolescentă grăbindu-se să ajungă la liceu.

Nu este de mirare că Andreea Bălan arată senzațional la 38 de ani, cântăreața având un trup sculptat, de fotomodel, semn că tratamentele de frumusețe și întreținere corporală pe care le urmează funcționează de minune.

Conform paparazzi, fosta soție a lui George Burcea s-a întâlnit în fata clinicii de beauty cu doi prieteni, unul dintre care a insistat să facă o fotografie cu diva.

În timp ce Andreea Bălan se afla în incinta clădirii, un bărbat a așteptat până ce o asistentă a coborât din clinică, pentru a deschide maşina vedetei, acolo unde individul respectiv lăsase o pereche de pantaloni.

Cum a reacționat Andreea Bălan la acuzațiile lui George Burcea

Un nou scandal ar fi izbucnit între Andreea Bălan și George Burcea, după ce vedeta de la Antena 1 a declarat că nu mai poate comunica eficient cu fostul ei soț, motiv pentru care se vede nevoită să acționeze în instanță pentru a-și apăra fiicele.

Artista susține că George Burcea nu ar respecta programul de vizite al celor mici și ar fi primit mai multe notificări să nu mai prezinte minciuni presei, în caz contrar, va fi sancționat în instanță.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile. Iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe”, a declarat Andreea Bălan pentru SpyNews.