Andreea Bălan, reacție dură după acuzele lui George Burcea. Ce a spus despre vizitele fostului partener

Andreea Bălan, reacție dură după acuzele lui George Burcea. Ce a spus despre vizitele fostului partener
Andreea Bălan, reacție dură după acuzele lui George Burcea. Cât de multă importanță le-ar da actorul fiicelor sale, de fapt.

Andreea Bălan, reacție dură după acuzele lui George Burcea. Cântăreața susține că nu mai poate comunica decent cu fostul său partener de viață. Din acest motiv, este nevoită să apeleze la ajutorul judecătorilor. Ce a dezvăluit acum artista despre vizitele lui George Burcea la fetițe este de neconceput. Tatăl minorelor s-ar fi prezentat să le viziteze pe micuțe doar pentru două ore, într-o lună de zile.

Andreea Bălan, reacție dură după acuzele lui George Burcea

Scandalul dintre Andreea Bălan și George Burcea continuă. De această dată, cântăreața a pus punctul pe i, făcând dezvăluiri la care nimeni nu s-ar fi gândit. Artista spune că nu mai poate comunica decent cu fostul său soț. Acesta este și motivul pentru care este nevoită să acționeze în instanță pentru a-și proteja fetițele.

Andreea Bălan susține că George Burcea le jignește constant – atât pe ea, cât și pe mama ei. Cu aceasta din urmă știm deja că actorul a trecut printr-o situație de maximă tensiune. Totul s-ar fi întâmplat după ce bărbatul a intrat în curtea locuinței fostei sale soții, unde avea impuse restricții.

Există două variante ale acestei povești. Una în care George Burcea s-a prezentat să ia fetițele la el, în timp ce se afla în stare de ebrietate. Alta arată, însă, că Andreea Bălan și mama sa ar fi aplicat uneia dintre copile un tratament violent. Cele două femei ar fi pedepsit-o pe fată într-un mod total nepotrivit. În momentul în care actorul ar fi aflat acest lucru, ar fi izbucnit un adevărat scandal.

Revenind la acuzațiile lansate de Andreea Bălan, cântăreața spune că George Burcea a primit o mulțime de notificări prin care ar fi sfătuit să nu mai prezinte minciuni presei și să fie un tată responsabil. Artista a subliniat că orice situație prezentată în mod eronat de către fostul său partener va fi taxată în instanță.

Și-ar fi vizitat fetele doar două ore într-o lună de zile

Vedeta a mai transmis că tatăl fetițelor sale nu își respectă programul de vizită care a fost stabilit de judecători. Mai mult decât atât, bărbatul nu le-ar oferi importanță minorelor, vizitându-le foarte rar. Andreea Bălan a precizat că într-o lună de zile de vacanță, George Burcea și-ar fi vizitat fetele doar pentru două ore.

„Contrar iubirii pe care o afișează public, el își vede fetițele foarte rar și nu respectă programul de 2 weekenduri pe lună. Din mai până în prezent, fetele au dormit la el doar 12 zile. Iar în luna august, care era luna sa de vacanță, a venit să le vadă doar 2 ore.

Cât am fost eu plecată în America Express, le-a luat în total 9 zile (în 2 luni), mama fiind cea care a avut grijă de ele. Eu sunt obligată de sentința primei etape a procesului de divorț, să îi dau fetițele, weekendurile 1 cu 3 din fiecare lună, indiferent de cum se prezintă atunci când le ia (în ebrietate).

Citește și: Andreea Bălan, implicată într-un accident rutier în București. Ultimul story al artistei anunța că este în trafic

În cazul custodiei exclusive, el nu ar fi decăzut din drepturi și nu i se iau copiii (așa cum încearcă să inducă în eroare publicul). Are aceleași weekenduri și vacanțe”, a declarat Andreea Bălan, pentru SpyNews.