Unde a fost Cătălin Măruță în prima zi din 2022. Sigur nu te așteptai să îl vezi aici

Unde a fost Cătălin Măruță în prima zi din 2022. Sigur nu te așteptai să îl vezi aici
Prima zi din an motiv de sărbătoare. Azi îl prăznuim pe Sfântul Vasile

Pentru mulți români, prima zi din an înseamnă încă un motiv de sărbătoare. Pe 1 ianuarie creștinii ortodocși îl serbează pe Sfântul Vasile, șa că mulți fie au sărbătorit acasă, fie la rude, sau chiar la biserică. Celebrul cuplu Cătălin Măruță și Andra au sărbătorit ziua de 1 ianuarie într-un mod inedit. Cătălin Măruță s-a plimbat, mergând până la Mânăstirea Prislop, iar Andra se pregătește de un concert la Sinaia.

Prima zi din an motiv de sărbătoare. Azi îl prăznuim pe Sfântul Vasile

Ca în fiecare an, 1 ianuarie reprezintă încă un motiv de sărbătoare, mai ales pentru cei care poartă numele de Vasile. Ziua Sfântului Vasile este sărbătorită anual la 1 ianuarie în Bisericile creștin-ortodoxe, la 2 ianuarie în Bisericile catolice și la 14 ianuarie în bisericile care urmează calendarul iulian.

Ziua Sfântului Vasile comemorează ziua în care se crede că Vasile din Cezareea a murit. Sfântul Vasile, numit și Sfântul Vasile cel Mare, este unul dintre cei mai distinși doctori ai Bisericii și un înaintaș al Bisericii Ortodoxe Grecești.

Familia Măruță sărbătorește încă din prima zi

După Noaptea dintre Ani, în care Andra a avut concerte, dar a și petrecut alături de Cătălin Măruță și copii, a venit și prima zi de an 2022. Cătălin Măruță, după cum anunțase pe contul său de Facebook, a decis să petreacă ziua Sfântului Vasile în pelerinaj la Mânăstirea Prislop.

Așa că, a urcat în mașină și a dat o fugă până în județul Hunedoara, pânî la Silvașu de Sus, unde de altfel se află localizată mânăstirea, unde se află înhumat și părintele Arsenie Boca.

„In prima zi din an, am vizitat Mănăstirea Prislop. Să avem mereu parte de ce ne cere sufletul! La multi ani! ”, anunță Cătăllin Măruță pe contul său de Facebook.

Dacă vedeta PRO TV a ales pelerinajul la Mânăstirea Prislop, de partea cealaltă, Andra, una dintre cele mai bune voci ale momentului în muzica românească, are treabă multă și pe 1 ianuarie. Tot pe Facebook, Andra își anunța fanii că în această seară, alături de trupa ei, va susține un concert în stațiunea Sinaia.

„După o seară extraordinară de Revelion, continuăm cu energie și multă culoare! Azi, de Sfântul Vasile, va salut de la Sinaia!

Împreună cu trupa mea, mă pregătesc de concert! Așa să ne meargă tuturor, tot anul! Să fie cu zâmbete, dans și chef de viață! ”, scrie Andra pe Facebook.

Cuplul Andra și Cătălin Măruță sunt unul din cele mai apreciate cupluril din show-biz-ul românesc, pentru statornicie, dar și pentru modul în care își declară sentimentele, unul față de celălalt.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI