Unde a ajuns Mioara Roman, până la urmă. Catinca și Oana Roman nu au mai putut altfel: ‘Suntem mulțumite’ (exclusiv)

Unde a ajuns Mioara Roman, până la urmă. Catinca și Oana Roman nu au mai putut altfel: ‘Suntem mulțumite’ (exclusiv)
Unde a ajuns Mioara Roman, pana la urma. Catinca si Oana Roman nu au mai putut altfel

Mioara Roman, mama Oanei și a Catincăi, are probleme grave de sănătate. Cândva profesoară de arabă, acum, la vârsta de 81 de ani, Mioara a ajuns să fie dependentă de cele două fiice ale sale. Din cauza afecțiunilor de care suferă, familia sa a fost nevoită să ia o decizie de ultim moment.

Decizie luată de familia Mioarei Roman

Oana și Catinca Roman ar da orice pentru ca mama lor să fie din nou ca înainte: sănătoasă și în putere. Din păcate, timpul nu iartă pe nimeni, așa că sunt nevoite să aibă în permanență grijă de cea care le-a dat viață. Cele două fete o duc la spital pe Mioara Roman și se îngrijesc ca mama lor să nu ducă lipsă de nimic.

În ultima vreme, par că problemele de sănătate s-au înmulțit, pentru Mioara Roman. Miercuri, 11 august, fiica cea mică, Oana, a anunțat că va merge din nou cu mama sa la medic, pentru unele investigații medicale.

“Gata, merg iar cu mama la doctor, la încă un consult, o aștept pe Catinca să vină și ea. Ea este bine, monitorizată și supravegheată permanent. Dar vom merge la încă un consult din seria multelor consultații pe care le-am făcut în ultima vreme. Sper că într-un final, tot tratamentul să fie la zi, pentru că i-au schimbat foarte mult din tratament. Vom vedea ce o fi”, a precizat Oana.

La o zi după anunțul făcut de Oana despre mama ei, reporterii Impact au stat de vorbă cu Catinca, fiica cea mare a Mioarei. Din fericire, nu a fost nevoie de internare în spital sau de o intervenție chirurgicală.

“Mama este bine acum, este la o clinică, face recuperare și kineto. Este la aceeași clinică unde a fost și acum câteva luni. De mâncat mănâncă orice, are poftă de mâncare, nu este problemă. Ea acum trebuie să țină un regim anume pentru că are diabet și trebuie să se mențină în niște parametrii normali să nu se agraveze boală, adică să nu îi fie rău. Mulțumim lui Dumnezeu că acum ea este bine! Plus că și-a recuperat și mobilitatea la mână. Atât eu cât și Oana suntem mulțumite”, a declarat Catinca Roman pentru Impact.

De ce afecțiuni suferă mama Oanei și a Catincăi Roman

Mioara Roman suferă de o formă gravă a bolii Parkinson. Aceasta nu-și mai poate folosi o mână, de aceea are nevoie de ajutor pentru a se îmbrăca.

”Mama are multe afecțiuni, dacă o vezi nu o recunoști. La ea, îmbătrânirea a fost bruscă. Are un Parkinson foarte agresiv, nu poate să-și folosească o mână! E greu, nu ești pregătit! Tata știe, dar ce poate să facă? Mama are boală degenarativă ce nu poate fi controlată”, povestea Oana Roman despre starea de sănătate a mamei sale.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI