18 sept. 2024 | 12:30

Un vlogger american, fascinat de vizita sa în București. Cum ne-a promovat Capitala: „Părți ale orașului arată ca o operă de artă”

Turism
Un vlogger american, fascinat de vizita sa în București. Cum ne-a promovat Capitala: „Părți ale orașului arată ca o operă de artă”
Bo Refec: „Calitatea vieții este palpabilă”

În ultimii ani tot mai mulți turiști străini, cu precădere americani ne-au vizitat țara, mulți dintre ei prezentând ulterior ceea ce au vizitat. Este și cazul de față, în care un vlogger american, fascinat de vizita sa în București, a promovat Capitala.

Turismul urban european în creștere

Când vorbim de turism, fără daor și poate, o parte importantă a acestuia îl constituie și sezonul city-break-urilor, mai ales pe timpul verii. Ca și în 2023, conform unor date statistice,  platformele de rezervări online au fost mai aglomerate ca niciodată.

Și tot ca în 2023, tot mai multe orașe din UE au decis să introducă restricții. Spre exemplu, celebrul oraș Amsterdam a limitat numărul de turiști la 20 de milioane de nopți pe an.

Un vlogger american, fascinat de vizita sa în București. Cum ne-a promovat Capitala „Părți ale orașului arată ca o operă de artă”

Un alt oraș european, de data asta în Croația, Dubrovnik, a limitat numărul autobuzelor turistice și al navelor de croazieră, amendând comportamentul inadecvat. Între timp, Florența, Paris și multe altele au limitat închirierile pe termen scurt, iar Portofino a aplicat amenzi pentru staționarea în locurile frumoase.

Un vlogger american, fascinat de vizita sa în București

Printre marile orașe europene vizitate și în 2024 se numără și Bucureștiul, iar numărul turiștilor în această vară a crescut, conform unor date recente.

În același timp s-a constatat o creștere a numărului de turiști veniți de dincolo de ocean, americanii fiind din ce în ce mai fascinați de ceea ce au descoperit în Capitală.

Un vlogger american, fascinat de vizita sa în București. Cum ne-a promovat Capitala „Părți ale orașului arată ca o operă de artă”

Bo Refec și soția sa, s-au mutat din American în România

Printre ei și un vlogger american, fascinat de vizita sa în București, stabilit de ceva vreme aici. Recent americanul a postat pe canalul său de Youtube imagini și impresii din București, concluzia acestuia fiind că „Părți ale orașului arată ca o operă de artă”.

Bo Refec: „Calitatea vieții este palpabilă”

Vlogger-ul Bo Refec, cu peste 20.000 de urmăritori doar pe canalul său de Youtube, a decis să le arate internauților modul în care arată Bucureștiul, vizitând de la Centrul vechi, și până la locații mai puțin turistice, arătând chiar și cum arată celebrele blocuri comuniste.

Cu peste 70.000 de vizualizări ale clipului, americanul avea să tragă o concluzie interesantă, acesta spunând „Calitatea vieții este palpabilă”.

Într-un alt clip, cu peste 120.000 de vizualizări, americanul avea să recunoască faptul că „Plecarea din America pentru Europa de Est a fost BUNĂ pentru sănătatea mea mentală și pentru portofel”.

Nu este nici primul, și nici ultimul turist străin impresionat de ceea ce descoperă, chiar și în București, iar asta nu poate decât să ne dea speranțe că turismul românesc merge pe un drum bun.

Digisport.ro
Milionarul cu avion privat care merge cu metroul și autobuzul în București! ”Bă, ce sărac e ăsta, n-are mașină”
Stirile PROTV
Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Bruneta cu 16 ani mai tânără care a înlocuit-o pe Cristina Ich! Imaginile care au scăpat pe internet
ProActual
Insula superbă în care românii au început să investească și să ridice vile de lux! Se află la peste 9.000 de km distanță de țara noastră
EVZ.ro
Rux și Opulență, refuz pentru Survivor România. Culisele afacerii
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Secretele satului legendar din Munții Șureanu: „Locuitorii își spun daci, au datini nemaiîntâlnite și porecle de animale”
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Cum a ajuns Oana Zăvoranu la vrăjitoare. Cine a convins-o că i se fac farmece
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Verdict pentru Traian Băsescu. Decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție
Capital.ro
Se află în plin divorț, dar au fost surprinși din nou împreună: „Se țineau de mână și se sărutau”
Avantaje
CINE va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR în ALEGERI
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arăta Ioana State de la Asia Express la începutul carierei de comediantă. Imagini cu ea de la prima apariție la iUmor
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro