Un tramvai numit pericol. Ce s-a întâmplat pe străzile din Timișoara – VIDEO

Un tramvai numit pericol. Ce s-a întâmplat pe străzile din Timișoara – VIDEO
Un tramvai a gonit fără vatman pe străzi (foto: tion.ro)

Un tramvai a fost scăpat de sub control pe străzile Timișoarei și a circulat câteva sute de metri fără vatman.

Un tramvai a luat-o din loc, miercuri, într-o intersecție din Timișoara, a avariat două mașini și s-a oprit abia după 300 de metri. Două persoane au fost rănite și au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale, potrivit Mediafax.

Incidentul a avut loc într-o intersecție aglomerată, potrivit polițiștilor.

Cum a scăpat tramvaiul de sub control

Tramvaiul de pe linia 4 a scăpat de sub control după ce vatmanul s-a dat jos la intersecţia străzilor Circumvalaţiunii, Brediceanu şi Bogdăneştilor. Energia electrică s-a întrerupt, la un moment dat, tramvaiul s-a oprit, iar vatmanul a coborât să vadă care este problema.

Tramvaiul era condus de o femeie în vârstă de 54 de ani, angajată a societății care asigură transportul în comun în Timișoaa.

După ce femeia a coborât să vadă ce se întâmplă, tensiunea a revenit.  Vatmanul a uitat să asigure tramvaiul, adică să tragă frâna hidraulică, astfel că garnitura a pornit singură din loc.

În tramvai nu se afla niciun călător, pentru că toţi s-au dat jos atunci când au observat că s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică. Garnitura a rulat singură pe o porţiune de aproximativ 300 de metri şi s-a oprit la două staţii distanţă. Pe traseu, două mașini au fost tamponate și două persoane au ajuns la spital, având nevoie de îngrijiri medicale.

Au fost rănite persoanele care se aflau în tramvaiul în care s-a oprit garnitura care a rulat de una singură.

Poliția Timiș susține că, în cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă. Cel mai probabil, va fi trasă la răspundere femeia-vatman, care a uitat să asigure garnitura atunci când a coborât. Ea poate fi acum trasă la răspundere pentru cele întâmplate pe străzile Timișoarei.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI