Un tânăr din Prahova a găsit un card în casa pe care o cumpărase. Câți bani a cheltuit în doar câteva ore

Un tânăr din Prahova a găsit un card în casa pe care o cumpărase. Câți bani a cheltuit în doar câteva ore
Un tânăr din Prahova a găsit un card în locuința pe care o cumpărase. Cât a cheltuit în câteva ore și pe ce a dat banii?

Un tânăr din Prahova a crezut că a dat lovitura, după ce a găsit un card plin cu bani. Întâmplare a a făcut ca acesta să achiziționeze o locuința care avea la purtător și un cadou baban. Ce a făcut băiatul cu banii și cât a putut să cheltuie în doar câteva ore?

Un tânăr din Prahova a cumpărat o casă în care a găsit un card plin cu bani

Un tânăr din Prahova a avut parte de surpriza vieții sale. Acesta a crezut că a cumpărat o simplă casă, dar la prima inspecție…a găsit un plic. În plicul cu pricina se afla un card care avea alături și codul PIN. Fără să mai stea pe gânduri, bărbatul a mers să vadă câți bani sunt puși la bancă, mai apoi a cheluit în voie 113.144.93 de lei, cu toate că banii nu-i aparțineau. Din păcate, fericirea lui nu a durat mult, pentru că a fost prins.

Înițial, tânărul a declarat că surpiza din dulap a fost pusă chiar de către proprietarul anterior drept cadou, pentru că l-a plăcut foarte tare, dorindu-și chiar să întrețină raporturi sexuale cu el. Mai mult decât atât, ultima scăpare găsită de el, înainte să suporte consecințele pentru ilegalitatea înfăptuită, a fost una șocantă. Tânărul a declarat că are boli montale și a și făcut rost, pe căi legale, de documente medicale care să ateste acest lucru. O altă lovitură pentru inculpat a venit atunci când procurorii DIICOT din Ploiești n-au crezut povestea și l-au trimis în judecată pentru efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, condorm ziarulincomod.ro.

Un tânăr din Prahova a cumpărat o casă înauntrul căreia a găsit un card plin cu bani. Cât a cheltuit în câteva ore și cum a fost prins?
Un tânăr din Prahova a cumpărat o casă înauntrul căreia a găsit un card plin cu bani. Cât a cheltuit în câteva ore și cum a fost prins?

Cum a fost prins?

Casa pe care a achiziționat-o a fost cumpărată de la Ștefan R. cu nu mai puțin de 67.000 de euro. Ulterior, proprietarul anterior al locuinței a declarat că nu el a făcut tranzacțiile, mai apoi s-a demarat o anchetă în acest sens. Oamenii legii au mers la magazinele unde au fost făcute plățile cu cardul său și au solicitat imaginile de pe camerele de luat vederi.

”După ce i-au fost prezentate înregistrările video de către reprezentanții societăților, persoana vătămată a constatat faptul că cel care utilizase cardul său a fost Mihăilescu Albert (bărbatul căruia îi vânduse casa n.r.)”
Rechizitoriul procurorilor

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI