Un tânăr a fost arestat, după ce a făcut scandal într-un restaurant pentru că nu a primit mâncare gratis

Un tânăr a fost arestat, după ce a făcut scandal într-un restaurant pentru că nu a primit mâncare gratis
Bărbat reținut după ce a făcut scandal într-un fast-food

Duminică seară, un tânăr de 22 de ani a intrat într-un fast-food din municipiul Tecuci, județul Galați și a început să facă scandal deoarece nu primește mâncare pe gratis. O angajată s-a speriat și a sunat la 112, moment în care au intervenit jandarmii.

Tânărul se afla sub influența alcoolului

Bărbatul din Tecuci a intrat în restaurant și a cerut de mâncare, însă fără să plătească. Desigur, a fost refuzat, motiv pentru care a început să înjure și să sară la bătaie. Una dintre angajate a sunat la 112, iar  jandarmii au ajuns repede la fața locului și au identificat agresorul.

Este vorba despre un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Tecuci, aflat sub influență băuturilor alcoolice. Acesta a intrat în restaurant, cu o sticlă de bere în mână, și a cerut fără jenă să i se servească mâncare, însă fără a plăti. Fiind refuzat, a sărit la bătaie și a provocat câteva pagube materiale.

„Bărbatul a început să facă scandal şi să ameninţe persoanele aflate în interior. De faţă fiind, administratorul societăţii l-a invitat afară însă, bărbatul i-a spus că nu vrea să iasă până nu primeşte .  Fiind refuzat a doua oară, acesta a sărit la bătaie, moment în care a spart câteva bunuri aflate la interior şi a distrus uşa de acces în spatele tejghelei. Speriaţi, clienţii au ieşit afară din fast-food”, a informat Jandarmeria Galaţi.

Jandarmii l-au condus pe tânăr la secția de poliție, acolo unde s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de tulburarea liniștii publice, distrugere și amenințare.

Tânăr arestat pentru tentativă de viol

Un individ a spart ușa unei bătrâne în vârstă de 67 de ani și a încercat să întrețină relații sexuale cu ea. Din fericire, unul dintre vecini l-a văzut, iar individul a luat-o la fugă, potrivit IPJ Brăila. Oamenii legii au aflat despre cine este vorba, adică un tânăr de 29 de ani, din aceeași localitate, fiind reținut în aceeași zi și dus la secție pentru audieri.

„În seara de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 20,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie în vârstă de 67 de ani, din satul Perişoru, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol. Din primele cercetări a rezultat faptul că în aceeaşi seară, în jurul orei 20,00, femeia ar fi auzit o bătaie în uşa locuinţei sale, iar speriată a sunat un vecin să vină să vadă ce se întâmplă. Între timp un bărbat a spart uşa şi a pătruns în interiorul locuinţei unde i-a cerut femeii să întreţină relaţii sexuale cu acesta, însă a fost surprins de vecinul chemat, moment în care a fugit” se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele tânărului, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de viol, distrugere și violare de domiciliu. De asemenea, a fost reținut pentru 24 de ore.