Tânăr arestat preventiv pentru tentativă de viol. Cum a reușit să intre în casa victimei

Tânăr arestat preventiv pentru tentativă de viol. Cum a reușit să intre în casa victimei
Tânăr arestat preventiv pentru tentativă de viol, după ce a spart ușa victimei și a intrat peste ea în casă

Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, a fost prins de oamenii legii după ce a intrat cu forța în casa unei femeie bătrâne. În momentul de față, acesta se află după gratii și își așteaptă sentința. Victima are 67 de ani.

A spart ușa casei și a intrat peste femeie

Individul a spart pur și simplu ușa bătrâne de 67 de ani și a încercat să întrețină relații sexuale cu aceasta, însă a fost surprins de un vecin și a luat-o la fugă, potrivit IPJ Brăila. Oamenii legii l-au depistat în aceeași seară pe făptaș, fiind vorba despre un tânăr de 29 de ani din același sat. Polițiștii l-au dus la secție pentru audieri.

Pe numele său a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă de viol, distrugere și violare de domiciliu. De asemenea, acesta a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, fiind pus după gratii în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

„În seara de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 20,20, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Ianca au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie în vârstă de 67 de ani, din satul Perişoru, cu privire la faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol. Din primele cercetări a rezultat faptul că în aceeaşi seară, în jurul orei 20,00, femeia ar fi auzit o bătaie în uşa locuinţei sale, iar speriată a sunat un vecin să vină să vadă ce se întâmplă. Între timp un bărbat a spart uşa şi a pătruns în interiorul locuinţei unde i-a cerut femeii să întreţină relaţii sexuale cu acesta, însă a fost surprins de vecinul chemat, moment în care a fugit” se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Brăilean arestat pentru lovire și tentativă de viol asupra unui copil

Un bărbat din Brăila, în vârstă de 30 de ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Potrivit procurorilor, individul ar fi bătut un copil până la băgat în spital, iar după două luni ar fi repetat fapta și a încercat să-l și violeze de această dată.

”În timp ce se afla în curtea unui imobil din municipiul Brăila, inculpatul, împreună cu un alt inculpat, minor la data săvârşirii faptei, a exercitat acte de violenţă asupra unui minor, cauzându-i acestuia leziuni traumatice, pentru a căror vindecare au fost necesare 7 – 9 zile de îngrijiri medicale”, spun anchetatorii.

După circa două luni, copilul a fost din nou bătut de către agresor, doar că de data aceasta a încercat să-l violeze. Pe 11 ianuarie, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de lovire sau alte violențe și tentativă de viol.