Un supraviețuitor Colectiv candidează la Primăria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Un supraviețuitor Colectiv candidează la Primăria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Supraviețuitorul din tragedia Colectiv, ce a avut loc în 2015, a decis să ia măsuri și candidează la Primăria Sector 2. Ce l-a motivat pe Adrian Albu să ia decizia de a fi Primar?

Un supraviețuitor Colectiv candidează la Primăria Sector 2

Adrian Albu este unul dintre supraviețuitorii de la Colectiv, incendiul ce a avut loc în octombrie 2015. Adrian a decis să schimbe ceva deoarece până acum nu s-a făcut nimic în legătură cu vinovații acestei tragedii. Acesta a supraviețuit dar totuși a pierdut una dintre cele mai de dragi persoane, sora lui, care decedat în celele din urmă datorită incendiului. Acest lucru la făcut pe Adrian mai motivat ca niciodată, drept urmare el va lupta pentru siguranța oamenilor din sectorul pe care îl reprezintă, potrivit mediafax.ro

„E un om care s-a ars la propriu cu nepăsarea autorităţilor din ţara asta. Ce-l mână în luptă nu se compară cu motivaţia niciunuia dintre noi. La Colectiv, şi-a pierdut sora şi asta îl face să fie unul dintre cei mai motivaţi candidaţi, care va lupta pentru siguranţa oamenilor din sectorul pe care-l reprezintă. De când l-am cunoscut, am văzut în el un om care nu renunţă niciodată. Dacă aş locui în Sectorul 2, cu siguranţă aş vota cu Adi” spune Vlad Voiculescu.

Partidul PLUS condus de Dacian Cioloș, l-a desemnat drept candidat pentru primăria Sectorului 2 al Capitalei. În prezent Adrian Albu este activist pentru drepturile pacienților. A început să activeze civic încă din 2016, înscriindu-se în PLUS din primele zile. Pe lângă asta a participat la compania ”Fără penali în funcții publice” și ”Oameni noi în politică”din postura de membru al Grupului Civic.

Un supraviețuitor Colectiv candidează la Primăria Sector 2. Cine este Adrian Albu
Un supraviețuitor Colectiv candidează la Primăria Sector 2. Cine este Adrian Albu

Adrian Albu dezvăluie noi detalii despre cazul COLECTIV

Sora lui Elsa Albu, a decedat la trei săptămâni după tragedie din cauza infecțiilor, de asemena verișoara lui Mimi Voicu a murit de la arsuri. Adrian a fost un caz fericit deoarece recuperarea lui fizică a fost ușoară, cel mai greu a fost la recuperarea psihică, fiindcă a pierdut persoane apropiate. Acesta menționează că autoritățile nu s-au descurcat deloc, și că ce se vede în imaginile difuzate este doar o mică parte din ceea ce s-a întâmplat de fapt.

USR PLUS va avea candidați comuni în alegerile locale și parlamentare. Vor urma negocieri și dezbateri până la jumătatea lunii martie, având în vedere stabilirea unor reprezentanți comuni. Adrian lucrează de peste 18 ani în corporația pentru drepturile pacienților.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI