Un șofer român de TIR a fost găsit mort într-o parcare din Germania. Unde era trupul lui

Un șofer român de TIR a fost găsit mort într-o parcare din Germania. Unde era trupul lui

Un șofer de TIR român a fost găsit decedat în Germania. Trupul neînsuflețit al acestuia a fost găsit între două semiremorci, într-o parcare.

Șofer de TIR român găsit mort în Germania

Incidentul a avut loc într-o parcare, situată în zona de odihnă Am Heidenholz, pe sensul de mers spre Praga. Cel vinovat este căutat în acest moment de către oamenii legii. Victima este un bărbat, în vârstă de 45 de ani și era șofer profesionist de TIR.

Acesta tocmai ce își parcase camionul și ieșise din cabină pentru a merge până la semiremorcă. Imediat după aceea, un camion a lovit semiremorca de la camionul românului, moment în care a împins-o spre cea a unui TIR ceh, care se afla în apropiere.

Cei de la fața locului au sunat la numărul de urgențe și au solicitat o Ambulanță. Medicii au venit de urgență la fața locului, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a salva viața șoferului român. Din păcate, bărbatul prins între cele două semiremorci a decedat pe loc.

Suspectul a fugit de la fața locului imediat după ce accident. Autoritățile l-au dat pe bărbatul vinovat în urmărire generală.

Pericolele prin care trec șoferii de TIR zilnic

Datele statistice europene arată că sunt aproximativ 60.000 de șoferi de TIR români care lucrează în condiții rele în afara țării. Majoritate se plâng de condițiile de muncă oferite de unele companii.

De exemplu, în mai, anul trecut, presa franceză relata cazul unui șofer de TIR din România ucis într-o parcare pe autostrăzile din Franța. Acesta era un bărbat, în vârstă de 39 de ani care a fost găsit decedat într-o zonă de odihnă de pe autostrada A28 din Somme.

Șoferul român a fost înjunghiat de mai multe ori. A fost vorba despre un grup de hoți care încercau să pătrundă în remorca camionului. Din păcate, asemenea cazuri sunt destul de des întâlnite.

Într-un alt caz, un șofer de TIR, tot român, ar fi ajuns să fie anchetat pentru tentativă de omor. Acest lucru s-a întâmplat după ce trei hoți au încercat să intre peste el în cabina camionului. În încercarea de a se apăra, românul i-ar fi rănit grav pe cei trei atacatori.

Într-un final, tot șoferul a ajuns să fie anchetat. Majoritatea cazurilor asemănătoare au loc, în mare parte, pe autostrăzile din Franța, fiind mult mai puține cazuri de acest gen în alte state europene.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI